Project omschrijving

Afvalscheiding gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag bedankt haar bewoners voor het scheiden van hun afval.

Afvalscheiding Gemeente Den Haag

Case
Afvalscheiding Gemeente Den Haag

Omvang:
6 Trotters large

Omschrijving project:
In het najaar van 2016 hebben de bewoners van Leidschenveen een minicontainer gekregen om plastic verpakkingen, drinkpakken en blikken te scheiden. Vanaf die tijd wordt dit afval huis-aan-huis opgehaald. Over 2017 hebben de bewoners van Leidschenveen in totaal 330.000 kilo gescheiden afval aangeboden. Een resultaat waar de Gemeente Den Haag ontzettend blij mee is.

Om de bewoners te bedanken en dit mooie resultaat te delen zijn in de buurt Trotters geplaatst. Direct is van de gelegenheid gebruik gemaakt om een nieuwjaarswens onder de buurtbewoners te verpreiden.

Afval scheiden

Het scheiden van afval wordt steeds belangrijker. Zo hoeft er minder afval verbrand te worden en hoeven er minder grondstoffen gebruikt te worden om nieuwe spullen te produceren. Daarnaast kan aanzienlijk veel afval worden gerecycled tot nieuwe producten. Dit is een enorm voordeel voor het milieu.

Trotter

De eerste hoogwaardige mobiele buitenreclamedrager. Dat is de Trotter! De fraai afgewerkte betonnen voet, de in hoogte verstelbare zuil en de duurzaam ontwikkelde kap met beelddrager, maken dit product tot een ware eye-catcher. Dé ideale oplossing voor informatievoorziening en buitenreclame op hoog niveau. De Trotter is op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en wordt niet in de grond verankerd. Voordeel hiervan is dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met leidingen en kabels.

Trotter afvanverwerking Gemeente Leidschenveen

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!