Project omschrijving

Autodealer reclame campagne

Louwman zet autodealer reclame in voor nieuw Lexus model

Autodealer reclame

Case
Campagne autodealer reclame nieuw Lexus model

Opdrachtgever:
Louwman & Parqui

Omvang:
Meerdere Trotters, Blindframes en raamfolie op 13 locaties door heel Nederland

Omschrijving project:
Ter introductie van de nieuwe UX Hybrid heeft Louwman & Parqui bij verschillende Lexus showrooms in heel Nederland autodealer reclame laten plaatsen. Louwman & Parqui heeft bij deze campagne gekozen voor verschillende producten uit ons assortiment. Ze hebben bij deze campagne gekozen voor Trotters, blindframes en raamfolie.

Heb jij binnenkort ook een lancering van een nieuw model? En wil je dit ook grootschalig communiceren naar je doelgroep?  Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden van autodealer reclame. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Trotters

Trotters zijn mobiele billboards die goed kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden. Doordat het doek van de Trotter gemakkelijk vervangen kan worden is het perfect te gebruiken voor tijdelijke reclame. Wil je een nieuwe uiting laten plaatsen in de Trotter dan is dat geen probleem. Wij staan altijd klaar voor je om de mogelijkheden te bespreken.

Lees hier meer over de mogelijkheden van de Trotter.

Blindframes

Voor gevelreclame met een luxe, premium uitstraling is het goed om te kiezen voor het blindframe. Bij een blindframe wordt het doek gespannen om een aluminium frame en vervolgens doormiddel van strips afgewerkt, dit zorgt er voor dat het blindframe een nette uitstraling heeft en perfect geschikt is voor autodealer reclame. Ontdek het hier!

Raamfolie

Raamfolie is uitermate geschikt voor showrooms met een glazen gevel of vlakke geveldelen. Raamstickers zijn verkrijgbaar in twee soorten: gesloten raamfolie en One way vision. Bij de One way vision variant kan er via één zijde door de folie heen gekeken worden terwijl dat bij de gesloten folie niet mogelijk is. Onze technische adviseurs bezichtigen graag vrijblijvend de locatie om een passend advies uit te kunnen brengen. Lees hier meer over raamfolie!

Heb je onze blog al gelezen over de voordelen van one-way-vision folie?

Interesse in deze producten?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!

autodealer reclame campagne lexus blindframe
autodealer reclame lexus trotter campagne
autodealer reclame lexus raamsticker campagne