Project omschrijving

Automotive Campagne

Profile verandert imago door automotive campagne

Automotive Campagne

Case
Imago verandering Profile via automotive campagne – Profile

Opdrachtgever:
Profile

Omvang:
Meerdere Trotters, Blindframes op verschillende locaties door heel Nederland

Omschrijving project:
Dat Profile dé bandenspecialist is, weten de meeste mensen wel.  Mooi natuurlijk! Echter, dat is ook meteen een probleem. Profile is namelijk ook dé garage voor het totaalonderhoud van de gehele auto. Kortom, een imagoverandering is gewenst. Maar dat is nog niet zo eenvoudig. Want hoe zorgt Profile er voor om top of mind te raken als het gaat om totaalonderhoud? Vervolgens is een mediabureau met dit vraagstuk aan de slag gegaan. Het resultaat: een outdoor automotive campagne via producten van Image Building. Om hun gewenste imago te communiceren maken zij gebruik van grootschalige communicatie via Trotters en Blindframes.

Heb jij binnenkort ook een mooie outdoor campagne met bijvoorbeeld een aanbieding? En wil je dit ook grootschalig communiceren naar je doelgroep?  Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden van een automotive campagne. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Trotters

Trotters zijn bijzonder geschikt voor het uitdragen van een tijdelijke automotive campagne. Omdat ze op elk wenselijk moment, tijdens de best passende periode en op de beste locatie in te zetten zijn. Daarnaast is deze duurzame en innovatieve beelddrager tweezijdig en bevat de mogelijkheid om intern te verlichten voor dag en nacht zichtbaarheid. Zo bereik je een nóg groter deel van je doelgroep.

Lees hier meer over de voordelen van de Trotter billboards.

Blindframes

Het blindframe outdoor is een strak en esthetisch product dat zowel staand als hangend toe te passen is. De blindframes kunnen tijdelijk maar ook langdurig ingezet worden als gevelreclame. Het frame kan op vrijwel elk formaat gemaakt worden.

Overal in Nederland worden de blindframes geplaatst, in elke provincie is een blindframe terug te vinden. Al met al is dit product uitstekend geschikt voor tijdelijke buitenreclame.

Blindframe automotive campagne Profile image building
Trotter automotive campagne Profile image building

Interesse in deze producten?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN