Project omschrijving

Automotive Dealer Campagne

Grootse uitrol van nieuwe Lexus modellen met landelijke dealer campagne

Dealer Campagne

Case
Uitrol dealer campagne Lexus modellen – Louwman & Parqui

Opdrachtgever:
Louwman & Parqui

Omvang:
Meerdere Trotters, Blindframes en raamfolie op 13 locaties door heel Nederland

Omschrijving project:
Een alles behalve standaard auto vraagt om een alles behalve standaard dealer campagne. Op 13 verschillende locaties door heel Nederland heeft Louwman & Parqui een dealer campagne uitgerold met behulp van verschillende producten van Image Building. Om de lancering van de nieuwe Lexus modellen ES en UX te communiceren maken zij gebruik van grootschalige communicatie via Trotters, Blindframes en raamfolie.

Heb jij binnenkort ook een lancering van een nieuw model? En wil je dit ook grootschalig communiceren naar je doelgroep?  Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden van een dealer campagne. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Trotters

Trotter billboards zijn zeer geschikt voor het uitdragen van tijdelijke campagnes. Dit komt omdat ze op elk gewenst moment, gedurende de beste periode en op de meest geschikte locatie in te zetten zijn. Daarnaast is deze innovatieve en duurzame beelddrager dubbelzijdig en kan intern worden verlicht voor 24 uur bereik binnen jouw doelgroep.

Lees hier meer over de mogelijkheden van de Trotter.

Blindframes

Een blindframe is een stijlvol en strak product geschikt als gevelreclame en kan voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen zeer goed ingezet worden. Het doek wordt om een aluminium profiel gespannen waardoor het een (semi)permanente uitstraling krijgt. Het blindframe zoals wij deze plaatsen, is uitermate geschikt voor het voeren van dealer campagnes met een premium uitstraling. Ontdek het hier!

Raamfolie

Raamfolie is  zeer geschikt voor locaties met glazen gevels of vlakke geveldelen. En een eenvoudige wijze om een boodschap groots te communiceren of een bepaalde sfeer te creëren. Vooral de automotive branche profiteert op deze manier van een groot communicatievlak. Lees hier meer over raamfolie!

Lexus_blindframe_amsterdam_louwman_dealer campagne
Lexus_trotter_Arnhem_dealer campagne
Lexus_raamfolie_Den Haag_dealer campagne

Interesse in deze producten?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN