Project omschrijving

Bedrijfspand in Tilburg te huur

Magazijn en kantoorruimte in Tilburg beschikbaar!

Bedrijfspand in Tilburg te huur

Case:
Plaatsing van twee hangende enkele frames met doek op maat

Omschrijving project:
Voor dit project in Tilburg heeft Image Building twee hangende enkele aluminium buizenframes aan de gevel van een groot leegstaand pand bevestigd. De twee opvallende doeken op maat geven weer dat het bedrijfspand te huur staat. Deze locatie springt gegarandeerd in het oog van passanten.

De kracht van vastgoedborden:
Het doel van vastgoedborden is om eigenaren en gebruikers met elkaar in contact brengen. Door op een fysieke locatie een bord te plaatsen wordt een linkje in het brein van voorbijgangers gecreëerd. Voorbijgangers houden deze plek bewust of onbewust in gedachten. Op het moment dat er een relevante vraag ontstaat komt deze link weer naar boven.

Aluminium buizenframe:
Image Building is grondlegger van het aluminium buizenframe. Dit product is met haar industriële uiterlijk niet meer weg te denken uit de buitenreclame markt. Met dit product kan oneindig worden gevarieerd. Doordat de buizen en koppelingen kunnen worden hergebruikt, is dit product ook nog eens zeer duurzaam. Het frame is voor iedere gelegenheid en branche in te zetten en het doek is makkelijk te vervangen. Dat maakt dat deze toepassing bij uitstek geschikt is voor tijdelijke buitenreclame.

Bedrijfspand Tilburg te huur

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN