Project omschrijving

Egmond halve marathon

Bewegwijzering evenement middels Trotters.

Egmond halve marathon

Case
Route aangeven tijdens de Halve Marathon in Egmond aan Zee

Opdrachtgever:
Le Champion

Omvang:
4 Trotters Large

Omschrijving project:
Voor de Halve Marathon in Egmond aan Zee heeft Image Building de opdracht gekregen om middels de inzet van Trotters het parcours aan te duiden. Door het pop-up element van de Trotters, springen de reclameborden direct in het oog bij passanten. Een ideale manier om de bewegwijzering van een evenement te communiceren!

Trotter

De Trotter is de eerste hoogwaardige mobiele buitenreclamedrager, bestaande uit een fraai afgewerkte betonnen voet, een in hoogte verstelbare zuil en een duurzaam ontwikkelde kap met beelddrager. De Trotter is op bijna ieder oppervlak te plaatsen en wordt niet in de grond verankerd, waardoor er geen rekening gehouden hoeft te worden met kabels en leidingen. De Trotter heeft de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair. Deze eye-catcher is de ideale oplossing voor buitenreclame en informatievoorziening op hoog niveau.

Aankleding events

Nederland is een evenementen-land. Jaarlijks komen er steeds meer evenementen en festivals bij. Beleving is een belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat voorop.

Wij werken vaak aan bewegwijzering op grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) wifi hotspots beschikbaar zijn. We veranderen een loods in een vliegtuig hangar en we streamen video’s op een LEDscreen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote events ondersteund met aankleding en invulling van locaties. Hierbij zijn we steeds weer met nieuwe combinaties van producten aan de slag gegaan. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een divers assortiment van eigen producten en een zeer creatief team.

Route aangeven tijdens Egmond Halve Marathon

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!