Project omschrijving

De crossovers van Renault

Robuust, comfortabel en ruim. Dat zijn de crossovers van Renault. De Captur, Kadjar en de Koleos winnen steeds meer terrein.

Captur, Kadjar en Koleos

Case:
Blindframe Renault

Omvang:
1 Blindframe Hangend Enkel

Omschrijving project:
Wij hebben diverse vestigingen mogen aankleden met visuals van de nieuwe crossovers van Renault: de Captur, Kadjar & Koléos. Bijna alle vestigingen kozen in deze doekwisselronde voor een uiting met één van de nieuwe crossovers of een combinatie van twee modellen. Bochane Veenendaal pakte het uitgebreider aan. Een mooie, strakke visual van alle modellen in een blindframe is het resultaat. De verkoop kan nu echt vlammen. We zijn weer trots!

Blindframe

Het blindframe is een stijlvol en strak product. Dit product kan voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen zeer goed ingezet worden. Een geprint doek wordt om een aluminium profiel gespannen waardoor het een permanente uitstraling krijgt. Het blindframe zoals wij hem plaatsen, is uitermate geschikt voor outdoor communicatie. Daarbij wordt de kwaliteit gegarandeerd.

Het blindframe is beschikbaar in verschillende modellen:

  • Staand enkel
  • Staand V-vorm
  • Hangend enkel
  • Hangend V-vorm

Het blindframe wordt voor autodealers ook vaak indoor toegepast. Het product leent zich heel goed als occasionframe: een wit doek met daarop een logo van de betreffende autodealer of het automerk.

Blindframe voor jouw locatie

Wil jij weten of een blindframe geschikt is voor jouw vestiging. Wil jij weten welke afmeting het beste past? Wil jij een goed advies? Bel ons of stuur ons een mail, dan komen we bij je langs en kijken we samen naar de wensen en doelstellingen. Vervolgens ontvang je van ons een offerte en we maken de beelden op. Wij zorgen voor een hoogwaardige uitstraling en herkenbaarheid van de dealervestiging.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
crossovers-renault-Imagebuilding
crossovers-renault-Imagebuilding
crossovers-renault-imagebuilding
crossovers-renault-imagebuilding

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!