Project omschrijving

Outstore signing bij de bouw & opening nieuwe vestiging diverse retail locaties

Aankondigingen bouwwerkzaamheden en opening van nieuwe vestigingen van diverse retail bedrijven

Bouw, verbouw & opening nieuwe vestigingen

Case
Outstore signing campagnes bij de verbouw & opening van nieuwe vestigingen

Opdrachtgever:
Verschillende waaronder: McDonalds, Hornbach & Lidl supermarkten

Omvang:
Diverse Trotters Large Landscape 

Omschrijving project:
Diverse retailers verbouwen filialen of bouwen zelfs hele nieuwe. Dit wil je natuurlijk kenbaar maken, daar waar de bouw of opening plaatsvindt. Daarnaast wil je flexibel zijn in de te communiceren boodschap. Het is daarom logisch dat je diverse boodschappen communiceert gedurende de (ver)bouwperiode, aanloop naar de opening en natuurlijk de opening zelf. Hier hebben wij in het ontwerp van onze producten, zoals bijvoorbeeld de Trotter, rekening mee gehouden. Uitingen verwisselen kunnen we om deze reden razendsnel én op locatie uitvoeren. Zo ben jij altijd voorzien van jouw actuele boodschap zodat je toekomstige bezoekers continu op de hoogte zijn.

Trotter bij uitstek geschikt voor communicatie nieuwe vestiging

Een Trotter is een reclamebord dat we zeer snel kunnen plaatsen en daarna ook weer verwijderen. Dit Billboard zet je immers tijdelijk in. Kortom: alleen als het nodig is. Daarmee zijn Trotterborden bij uitstek geschikt voor de communicatie van iets tijdelijks zoals de bouw, verbouw of opening van een nieuwe vestiging. Door zijn mobiliteit en flexibiliteit kunnen ze op vrijwel iedere ondergrond op elke locatie worden geplaatst. Op het juiste moment, voor de juist tijdspanne en met jouw meest actuele boodschap.

ONTDEK DE TROTTER

Duurzame oplossing Bouwbord Trotter Circulair product billboard, projectbord, reclamebord, verkiezingsbord 500x500

De levensduur van Trotters, de meest duurzame retailcommunicatie oplossing van Nederland, is zeer lang. Op deze manier belasten we het milieu zo min mogelijk. Een Trotterbord huur je dan ook in plaats van kopen. Zo stimuleren we  de circulaire economie. Het mobiele billboard bestaat uit materialen zoals recyclebaar aluminium. Dit is lichtgewicht, wat leidt tot een lagere CO2-uitstoot bij productie en transport. Leer meer over Image Building en de weg naar groen>>

reclameborden voor bouwmarkten bouw & opening trotterborden
reclameborden voor bouwmarkten bouw & opening trotterborden
reclameborden voor bouwmarkten bouw & opening trotterborden

Interesse in een Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN