Project omschrijving

Bouwframe DHG Amsterdam

DHG feliciteert nieuwe huurders smartlog via bouwframe

Bouwframe DHG

Case
Na de bouw van een moderne smartlog te Amsterdam feliciteert DHG haar nieuwe huurders via bouwframe

Opdrachtgever:
DHG

Omvang:
Blindframe outdoor met doek van 12 bij 6 meter

Omschrijving project:
Tijdens de bouw van haar nieuwste Smartlog te Amsterdam maakt DHG handig gebruik van een bouwframe of bouwbord. Zo bleven stakeholders en andere geïnteresseerden altijd op de hoogte over de gang van zaken. Nu DHG een nieuwe huurder heeft gevonden maken ze wederom handig gebruik van het bord. Nu om de nieuwe huurder te feliciteren met het betrekken van de Smartlog. Zo slaan ze twee vliegen in 1 klap, handig toch! En wat nog meer handig is, is dat het frame gewoon kan blijven staan en dat wij op locatie het doek snel en vakkundig verwisselen. Kijk, dat noemen we service. 

Bouwframe of Bouwbord

Een bouwframe of bouwbord, in de vorm van een blindframe, is hét medium om jouw bouwprojecten onder de aandacht te brengen. Door de inzet van aluminium is bijna elke afmeting mogelijk en kan je er flink mee variëren. Of het nu gaat om een kort- of langlopend project, er is altijd een passend frame dat bij jou past! Een grijze, saaie bouwplaats is daarmee verleden tijd waardoor ieder bouwterrein er gelikt uit ziet.

Ben jij na het zien van dit voorbeeld ook geïnteresseerd geraakt in een bouwbord? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

ONTDEK MEER OVER BOUWBORDEN

bouwframe bouwbord blindframe staand DHG smartlog amsterdam 1000x750
bouwframe bouwbord blindframe staand DHG smartlog amsterdam 1000x750
bouwframe bouwbord blindframe staand DHG smartlog amsterdam 1000x750

Interesse in een bouwframe?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!