Project omschrijving

Bedrukte bouwhek doeken voor signing op de bouwplaats

Bouwhekdoeken dienen meerdere doelen!

Bouwhek doeken

Case
Bouwhek doeken ter afscherming van de bouwwerkzaamheden

Opdrachtgever:
Breumelhof Bouw

Omschrijving project:
De Carpetright en Topvloeren aan de Binckhorstlaan in Den Haag ondergaan een verbouwing. Breumelhof Bouw begeleidt de verbouwingen en draagt daarom zorg voor het gehele traject. Echter, de winkels blijven gedurende de verbouwing gewoon geopend, waardoor zaken zeer nauwkeurig geregeld moeten worden. Ten gevolge hiervan moeten de klanten en de winkeliers zo min mogelijk overlast van de verbouwing ervaren. Zodoende is er gekozen om de aanwezige bouwhekken te voorzien van bedrukte op maat gemaakte bouwhekdoeken. De bouwschutting dient verschillende doelen. Natuurlijk niet alleen het afschermen van de bouwplaats, maar ook omdat dit de omgeving ten goede komt. Bovendien springt de uiting direct in het oog van passanten én wordt er heel duidelijk gecommuniceerd dat de winkels gewoon geopend zijn. Waardoor je geen klant misloopt.

De voordelen van bouwhekdoeken

  • Schermt de bouwplaats af
  • Professionele veiligheidsvoorziening
  • Verfraait de omgeving
  • Maakt communicatie op de bouwplaats mogelijk
  • Kan worden ingezet ter promotie
  • De bouwhekdoeken zijn gemakkelijk te vervangen

Productie en montage

Image Building heeft veel ervaring in het produceren en monteren van bedrukte bouwhekdoeken. Daarmee ontzorgen wij jou; de opdrachtgever. Dus kun je bij ons terecht voor advies, ontwerp, productie en deskundige montage. Echter, heb je slechts behoefte aan enkele van deze onderdelen? Geen probleem, wij helpen graag! Niet alleen wordt iedere opdracht apart bekeken en benaderd maar wij brengen ook vrijblijvend advies uit.

Modulaire bouwschutting

Bovendien produceren en monteren wij als premium alternatief op de bouwhekdoeken ook modulaire bouwschuttingen.  Deze modulaire bouwschutting heeft een hoogwaardige en semipermanente uitstraling. Dit komt namelijk doordat het frame bestaat uit aluminium buizen. Maar ook de bedrukte op maat gemaakte doeken worden strak over het frame gespannen, waardoor het frame niet zichtbaar is en er een extra groot mediavlak ontstaat. Samengevat is het een ware blikvanger in het straatbeeld!

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!

Bouwhek doeken - topvloeren - binckhorst - den haag - Image Building
Bouwhek doeken - topvloeren - binckhorst - den haag - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN