Project omschrijving

Bredase smaakmakers in beeld

Trotterexpositie in het centrum van Breda

Trotterexpositie ‘Bredase smaakmakers in beeld’

Case
Citymarketing Breda zet de smaakmakende personen van Breda in het zonnetje middels een Trotterexpositie

Opdrachtgever:
Citymarketing Breda

Omvang:
35 Trotters Small Portrait in het centrum van Breda

Omschrijving project:
Citymarketing Breda zorgt er voor dat de stad Breda zijn beste kant toont naar de buitenwereld. Om te laten zien wie de smaakmakende personen zijn in Breda maakten ze gebruik van maar liefst 35 Trotters small. De Trotters creëren de openluchtexpositie ‘Bredase smaakmakers’ midden in het centrum van Breda die veel bekijks trok.

De Trotters tonen aan de ene zijde een foto van de personen die veel betekenen voor Breda. Aan de andere zijde staat een toelichting over de desbetreffende smaakmaker beschreven. Aan het eind van die tekst worden de geïnteresseerden verwezen naar een website voor meer informatie. Een mooi voorbeeld van interactieve buitenreclame door een combinatie van beelden, tekst en een call to action!

Zit je ook te denken aan een Trotterexpositie? We denken graag met je mee! Neem eens vrijblijvend contact met ons op en creëer samen met ons meer impact.

Trotter Small Portrait

De Trotter small is onze kleinste Trotter, maar zeker niet de minste! Dit formaat Trotter wordt veel gebruikt bij openluchtexposities en bijvoorbeeld op events of als citymarketing toepassing.  Ze zijn perfect geschikt voor mensen die te voet, dichtbij de Trotters komen om de uiting te bekijken. De Trotter small is enkel beschikbaar in portrait variant, houd hier dus rekening mee bij het bepalen van jouw uiting.

Wil jij je omgeving blijven triggeren met behulp van een Trotterexpositie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we geven je graag een advies op maat!

ONTDEK MEER OVER TROTTERS

bredase smaakmakers trotterexpositie breda image building
bredase smaakmakers trotterexpositie breda image building
bredase smaakmakers trotterexpositie breda image building

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!