Project omschrijving

Building Branding

Aankleding van het World Forum

Aankleding van het World Forum

Case
Building Branding: Het aankleden van het World Forum t.b.v. de Nuclear Security Summit

Opdrachtgever:
Ministerie van Buitenlandse Zaken en World Forum

Omvang:
Circa 3000 m2 doek aan het World Forum en de Toren van Oud.

Omschrijving project:
In 2014 kwamen alle wereldleiders bij elkaar in Den Haag om te praten over het bevorderen van de nucleaire veiligheid in de wereld. Het was de derde editie na Washington D.C. en Seoul. De afgevaardigden vertegenwoordigden 53 landen en 4 internationale organisaties.

Om alles in goede banen te leiden was een enorme organisatie vereist waarin veiligheid natuurlijk zeer belangrijk was. Voor de pers werd een specifieke locatie aangewezen met goed uitzicht op de venue. Het World forum werd voor de gelegenheid volledig gebrand met een design dat voor deze gelegenheid werd ontworpen.

Image Building was al in een vroeg stadium betrokken bij het project en adviseerde zodoende goed over de mogelijkheden en opties. Vooral de Toren van Oud was een uitdaging en werd uiteindelijk met hulp van abseilers geplaatst. In deze plaatsing zijn vele verschillende materialen gebruikt, het was een combinatie van ringframe, blindframe en folie.

Building Branding

Er zijn vele redenen om een gebouw in te pakken. Bovenstaand is een mooi voorbeeld van de aankleding tijdens een event en tegelijkertijd ook het creëren van een nieuwsbeeld t.b.v. de aanwezige pers.

Deze wijze van branding wordt ook vaak ingezet op renovatieprojecten: Zo wordt de steiger aan het zicht onttrekken, staan de bouwvakkers meer afgeschermd, heeft de omgeving een mooier uitzicht en kan er aan de buitenzijde gecommuniceerd worden.

Doeken van dit formaat zijn altijd van meshdoek gemaakt, wat betekent dat men niet van buiten naar binnen kan kijken maar wél van binnen naar buiten.

VRAAG VRIJLIJVENDE OFFERTE AAN
Building Branding - World Forum - Image Building
Building Branding - World Forum - Image Building
Building Branding - World Forum - Image Building

Interesse in deze dienst?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN