Project omschrijving

De kracht van Rotterdam

Deze buitenexpositie is het podium voor Rotterdam, haar bewoners en fotografen van de stad.

Kracht van Rotterdam

Case:
Voor de buitenexpositie ‘De kracht van Rotterdam‘ heeft Image Building haar aluminium buizenframes in het centrum van de havenstad voorzien van prachtige doeken. De doeken op het Schouwburgplein zijn voorzien van foto’s van Rotterdamse fotografen Marwan Magroun, Sanne Donders en Dana-Romina Tietjen. De foto’s tonen de kracht van Rotterdam in alle schoonheid en kracht waar deze stad over beschikt. Aangezien Rotterdammers meer onderweg zijn dan dat ze in musea te vinden zijn is ervoor gekozen om de expositie buiten te plaatsen. In de alledaagse drukte zou je bijna vergeten om stil te staan bij de pracht van de stad. Door deze expositie juist buiten, in de stad te etaleren, kunnen de Rotterdammers onderweg naar hun eindbestemming zien wat de stad kan, doet en bereikt. De Kracht van Rotterdam is een jaarlijks terugkerend evenement en is in 2012 opgericht. Een knap staaltje citymarketing.

Aan het evenement is tevens een wedstrijd gekoppeld. Verschillende fotografen zijn hiervoor de afgelopen weken door de stad getrokken om foto’s te maken. Fotografen Sanne Donders en Marwan Magroun zijn in de prijzen gevallen met hun werk. Donders heeft de juryprijs gewonnen en Magroun mocht de publieksprijs in ontvangst nemen.

Omvang:
Drie aluminium buizenframes met drie hoofddoeken en vier zijdoeken

Aluminium buizenframe

Bij Image Building begon het 25 jaar geleden allemaal met het aluminium buizenframe. Dit product wordt met haar industriële uiterlijk ontzettend veel ingezet en is niet meer weg te denken uit de buitenreclame markt. De aluminium buizenconstructie kan volledig worden hergebruikt en er valt oneindig mee te variëren.

Het aluminium buizenframe van Image Building bestaat in vele vormen en vrijwel alle formaten.
– Inzetbaar voor elke branche en gelegenheid
– Boodschap makkelijk te actualiseren
– Indien gewenst, leverbaar met verlichting.

Variaties

Veel voorkomende varianten van het aluminium buizenframe:

  • Staand enkel
  • Staand v-vorm
  • Dakbord
  • Display
  • Rond frame
  • Hangend enkel
  • Hangend enkel haaks
  • Hangend v-vorm
  • Banier

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

de kracht van rotterdam

de kracht van rotterdam

de kracht van rotterdam

de kracht van rotterdam

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!