Project omschrijving

Buitenreclame in Rotterdam voor The Modernist

Pand onder de aandacht gebracht middels een groot buizenframe

Buitenreclame in Rotterdam voor The Modernist

Case
Het pand “The Modernist” wordt met behulp van een ontzettend groot doek onder de aandacht gebracht in Rotterdam.

Opdrachtgever:
Maarsen groep

Omvang:
Aluminium Buizenframe met doek van 53 bij 15 meter

Omschrijving project:
Een doek van 53 bij 15 meter! Even lang als de breedte van een voetbalveld. Met een gewicht van 350 kilo een hele klus om omhoog te krijgen, maar het is gelukt. Het gebouw “The Modernist” moet onder de aandacht vallen van de Rotterdammers en dat gaat met zo’n groot doek wel lukken. Het huidige pand gaan ze binnenkort plat gooien en dan gaan ze beginnen aan de bouw van The Modernist. 13.500M² staat te huur en dat moet gecommuniceerd worden. Met een locatie naast Rotterdam Centraal is het doek bijna niet te missen voor de mensen die Rotterdam bezoeken.

Aluminium buizenframe

Het aluminium buizenframe is een van de bekendste producten uit de buitenreclame branche, bij dit project te Rotterdam is ook gebruik gemaakt van een buizenframe. Het voordeel van dit frame is dat er geen grenzen zitten aan de maatvoering. Onze printer kan alle maten printen en ook dit doek was dus geen probleem. Het buizenframe dat om het doek heen zit wordt ook op maat gemaakt, waardoor zulke extreme maten prima mogelijk zijn. Buitenreclame in Rotterdam, het werkt!

Ben jij na het zien van dit voorbeeld ook geïnteresseerd geraakt in het buizenframe van formaat? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

LAAT JE INSPIREREN

maarsen groep buitenreclame rotterdam aluminium buizenframe
maarsen groep buitenreclame rotterdam aluminium buizenframe
maarsen groep buitenreclame rotterdam aluminium buizenframe

Interesse in een buizenframe?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!