Project omschrijving

Buitententoonstelling van diverse Haagse musea

Buitententoonstelling Cultuur aan Zee zet 14 Haagse musea in de spotlight.

Buitententoonstelling Cultuur aan Zee

Case:
Buitententoonstelling Cultuur aan Zee

Opdrachtgever:
Organisatie Feest aan Zee i.s.m. Matthijs de Groot

Ontwerp visuele stijl evenement:
Studio Duel

Omvang:
Expositie van 16 Trotters Medium

Omschrijving project:
Het project ‘Cultuur aan Zee’ is een onderdeel van themajaar Feest aan Zee in Den Haag in 2018. Hiervoor zijn diverse Haagse musea samengebracht om ieder een uniek object uit hun museum – gerelateerd aan de zee – in de spotlights te zetten. Dit initiatief is in de vorm van een openluchttentoonstelling op de boulevard van Scheveningen geplaatst. De openluchttentoonstelling op de boulevard plaatst die Haagse iconen in de spotlights. Ze vertellen welke invloed het strand, de duinen en de zee hebben achtergelaten. Ontdek in de musea hoe de zee en de stad voor altijd met elkaar zijn verbonden in kunstwerken.

Iedere Trotter is gewijd aan een museum. De voorzijde van de Trotter bevat een specifiek object dat van toepassing is op het museum. Aan de achterzijde wordt een toelichting in de vorm van tekst gegeven. Tevens wordt de afstand tussen het betreffende museum en de expositie getoond. Al lopende langs de tentoonstelling valt het op dat het eigenlijk allemaal dichtbij elkaar ligt..

De expositie van de musea was te zien van 1 juni tot 1 augustus 2018. Maar daar stopt de tentoonstelling niet. Vervolgens werden de Trotters in 1 dag gewisseld naar de volgende expositie van Stichting Noordzeevis en als laatste was van 1 oktober tot eind november de expositie van museum Humanity House te zien.

Trotter

De Trotter is zeer geschikt voor exposities in de buitenlucht. Het fraaie object bestaat uit een een in hoogte verstelbare zuil, mooi afgewerkte betonnen voet,  en een duurzaam ontwikkelde kap met beelddrager. Een groot voordeel van de Trotter is dat hij niet in de grond verankerd wordt en hierdoor op bijna ieder oppervlak te plaatsen is.  Er hoeft geen rekening te worden gehouden met kabels en leidingen. De Trotter heeft de uitstraling en lange levensduur van straatmeubilair. Deze eye-catcher is de perfecte oplossing voor culturele communicatie, reclame en informatievoorziening op hoog niveau van de badplaats.

Voordelen Trotter expositie

  • Een tijdelijke pop-up campagne heeft veel impact op voorbijgangers
  • Gegarandeerd groot bereik
  • Nationaal, regionaal en online mediawaarde
  • Verwijzing naar online informatie
  • De Trotter is te huur in vier verschillende formaten
  • De Trotter heeft een fraaie uitstraling en is niet te missen
  • De uitingen in de Trotter kunnen op locatie gewisseld worden.

Buitententoonstelling - Feest aan Zee - Trotter - Image Building
Buitententoonstelling - Feest aan Zee - Trotter - Image Building
Buitententoonstelling - Feest aan Zee - Trotter - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!