Project omschrijving

Wij gaan weer naar school

Attendeer weggebruikers op de aanwezigheid van kinderen in het verkeer!

Wij gaan weer naar school

Opdrachtgever:
Tjinco B.V.

Case:
Campagne Wij gaan weer naar school

Omvang:
Deze campagne wordt jaarlijks uitgerold in diverse gemeenten in Nederland.

Omschrijving project:
De campagne Wij gaan weer naar school is een onderdeel van Leer in het Verkeer, een educatief verkeersprogramma bestemd voor kinderen tussen de 1-6 jaar. De campagne is gebaseerd op Dick Bruna-illustraties, welke over het algemeen worden geassocieerd met kinderen. Op deze manier worden weggebruikers erop  geattendeerd dat de scholen weer zijn begonnen en er weer meer kinderen aan het verkeer deelnemen. Helaas is gebleken dat er na de zomervakantie meer scholieren het slachtoffer worden van verkeersongelukken dan in de rest van het jaar.

Door deze campagne tijdig in te zetten zorgen gemeenten en scholen ervoor dat het aantal ongevallen zo laag mogelijk blijft. Ontdek alles over de Wij gaan weer naar schoolcampagne via onderstaande knop!

ONTDEK CAMPAGNE

Trotter

Het eerste hoogwaardige mobiele billboard. Dat is de Trotter! Deze kan precies daar worden geplaatst worden waar de doelgroep actief is. Het mobiele reclamebord is door de vormgeving en tijdelijke inzetbaarheid zeer geschikt voor de na de zomervakantie actieve campagne ‘Wij gaan weer naar school’. De campagne poster springt door de grote afmeting perfect in het oog van weggebruikers. De Trotter is een aandachtstrekker in iedere gemeente. De fraai afgewerkte betonnen voet, de in hoogte verstelbare zuil en de duurzaam ontwikkelde kap met beelddrager, maken dit product tot een ware eye-catcher. Dé ideale oplossing voor informatievoorziening en buitenreclame op hoog niveau. De Trotter is op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en wordt niet in de grond verankerd. Voordeel hiervan is dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met leidingen en kabels.

De geprinte campagne doeken zijn aan twee zijdes zichtbaar. De verstelbare en verzwaarde voet zorgt voor een veilige en stabiele plaatsing. In overleg met de gemeente wordt de precieze plaatsaanwijzing bepaald.

De standaard afmeting van de Trotter is bij deze campagne 335×230 cm. Indien gewenst zijn er ook kleinere varianten leverbaar.

Wij gaan weer naar school campagne Rotterdam
Wij gaan weer naar school campagne Rotterdam

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!