Project omschrijving

Cilinder informatiezuilen voor evenementen

Robuuste informatiezuilen in cilindervorm gemaakt van aluminium buizenframes

Cilinder informatiezuilen

Case
Innovatieve informatiezuilen in cilindervorm voor events

Omschrijving project:
Bij Image Building houden we van innoveren. Het zit in ons DNA. Maar we innoveren niet om te innoveren, we innoveren met een doel. En dat doel is om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen helpen om hún doelen te behalen. Dát is onze missie. Zo ook in tijden van de virusmaatregelen waar we nog altijd gevraagd worden om 1,5 meter afstand te houden. Hoe informeer je op locatie dan meerdere personen tegelijk als ze niet naast elkaar mogen staan? Precies! Met informatiezuilen in cilindervorm. Zo kan je, afhankelijk van de doorsnee het gekozen formaat, meerdere bezoekers tegelijkertijd van informatie voorzien door middel van een informatiezuil.

Doordat de zuil rond is, en daarmee de informatiedrager ook, kunnen er meerdere personen omheen staan die niet binnen 1,5 meter van elkaar hoeven te staan. Handig toch?!

Deze zuilen hebben we gelanceerd tijdens HPBike Village te Zeist.

Aluminium buizenframe

Deze vorm van eventcommunicatie is door haar body van aluminium in verschillende vormen en formaten toepasbaar. Hierdoor wordt ieder individuele informatiezuil optimaal afgestemd op het project of het doel waartoe deze dient. Deze zuilen zijn zowel binnen als buiten toe te passen en voor zichtbaarheid in het donker is bijpassende verlichting mogelijk. Door haar robuuste en industriële uiterlijk zijn de cilinder informatiezuilen ware eyecatchers op ieder event.

ONTDEK MEER OVER EVENTCOMMUNICATIE

Benieuwd of de cilinder informatiezuilen een geschikt product voor jouw project of evenement zijn? Bel of mail me gerust!

Jeroen CommissarisJeroen Commissaris, projectmanager Events
Cilinderborden informatiezuilen voor evenementen informatieborden interactie met de bezoeker
Cilinderborden informatiezuilen voor evenementen informatieborden interactie met de bezoeker
Cilinderborden informatiezuilen voor evenementen informatieborden interactie met de bezoeker