Project omschrijving

City marketing ‘Bezoek Kijkduin’

Trotters noemen bezoekers Kijkduin van harte welkom!

City marketing ‘Bezoek Kijkduin’

Case
City Marketing ‘Bezoek Kijkduin’ door Gemeente Den Haag

Opdrachtgever:
Gemeente Den Haag

Omvang:
Drie Trotter Large Landscape op verschillende locaties rondom Kijkduin

Omschrijving project:
Kijkduin is natuurlijk in veel opzichten kleiner dan Scheveningen. Echter, dit geeft Kijkduin juist z’n charme! Om meer bezoekers naar het brede stand, de boulevard en de verschillende strandpaviljoens en restaurants op Kijkduin te trekken zetten zij een citymarketing campagne in. Dankzij de grote beelddragers van de Trotters worden de vele voordelen van een bezoek aan Kijkduin duidelijk overgebracht aan passanten.

Daarnaast wordt deze offline campagne gecombineerd met extra online informatie. De reclamedrager maakt duidelijk dat er online meer informatie te vinden is en verwijst naar een website. Zo ondersteunt offline reclame online reclame. Op deze manier ontdekt iedereen dat Kijkduin de ideale plek is voor een flinke wandeling, fietstocht of om gewoon lekker te genieten.

Wil jij ook een bepaald gebied onder de aandacht brengen door middel van city marketing? En wil je dit ook grootschalig aanpakken?  Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden van city marketing. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Trotter Large Landscape

Een mobiele buitenreclamedrager die er modern en netjes uitziet, dat is de Trotter! Dankzij een esthetisch afgewerkte betonnen voet staat de Trotter ijzersterk op een door jou gewenste locatie. Trotters zijn perfect aan te passen naar je doelgroep. Dit komt door haar verschillende formaten en de zuil die in hoogte te verstellen is. Doordat we de Trotter niet in de grond verankeren, is deze vrijwel op elk oppervlak te plaatsen en hoeft er geen rekening te worden gehouden met kabels of leidingen.

Lees hier meer over de voordelen van de Trotter billboards.

city marketing trotter bezoek kijkduin
city marketing trotter bezoek kijkduin
city marketing trotter bezoek kijkduin 1000x750

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!