Project omschrijving

Citymarketing Stadhuisplein Rotterdam

Raamfolie maskeert leegstand en zorgt voor gerichte citymarketing in Rotterdam

Citymarketing Rotterdam en maskering leegstand door raamfolie

Case
Raamfolie met twee functies: leegstand maskering en Citymarketing

Opdrachtgever:
Cushman & Wakefield

Omvang:
29 losse Raamstickers, maken samen 1 geheel

Omschrijving project:
Op het Stadhuisplein te Rotterdam heeft Cushman & Wakefield gekozen voor raamfolie als leegstand maskering. De bestickering op de leegstaande winkelunits verfraait er in dit geval niet alleen het straatbeeld. Het heeft ook nog eens een marketingtechnisch aspect gekregen doordat bekende objecten en locaties uit de stad Rotterdam op de folie te zien zijn. Citymarketing Rotterdam heet dat. Door hotspots, heel groot de naam van de stad én vrolijke mensen te tonen, werkt dit project mee aan het imago van de stad Rotterdam. Zo slaan we twee vliegen in één klap. Handig toch?!

Citymarketing Rotterdam

Doordat in de stad de stroom aan mensen zich altijd verplaatst, komen passanten binnen een geringe periode vaker langs bepaalde reclamepunten. Op deze manier bereik je binnen een korte tijd, al dan niet in herhalende vorm, zeer veel mensen. Dit werkt herkenbaarheid in de hand en vergroot de top of mind awareness van het imago van jouw stad, gemeente of regio. Dit maakt buitenreclame, bijvoorbeeld in de vorm van raamfolie uitstekend geschikt voor citymarketing doeleinden.

Denk bij citymarketing ook eens aan de inzet van Trotters. Deze mobiele billboards zijn bij uitstek geschikt voor storytelling en om dus het verhaal van jouw stad te vertellen.

ONTDEK CITYMARKETING

Citymarketing rotterdam raamfolie stickers raamstickers buitenreclame
Citymarketing rotterdam raamfolie stickers raamstickers buitenreclame
Citymarketing rotterdam raamfolie stickers raamstickers buitenreclame 1000x750

Interesse in Raamfolie?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!