Project omschrijving

Communicatie bij wegwerkzaamheden

Renovatie van De Koningstunnel in Den Haag

Communicatie bij wegwerkzaamheden

Case
Communicatie bij wegwerkzaamheden – Afsluiting Koningstunnel i.v.m. renovatie

Opdrachtgever:
Gemeente Den Haag

Omvang:
14 Trotter large landscape

Omschrijving project:
De Koningstunnel is na ruim 18 jaar dagelijks gebruik toe aan een grote renovatie. Daardoor wordt de tunnel geheel afgesloten. Deze afsluiting heeft grote gevolgen voor het verkeer. Aangezien er dagelijks zo’n 20.000 auto’s, vrachtwagens en bussen door de Koningstunnel rijden. Om ervoor te zorgen dat zij toch hun weg goed kunnen vinden, worden er meerdere omleidingsroutes ingesteld.  Kortom; er wordt van alles aan gedaan om weggebruikers goed te informeren. Deze communicatie bij wegwerkzaamheden wordt onder andere aangeduid op Trotters.

Benieuwd wat voor jou de mogelijkheden zijn? Neem dan eens contact met ons op.

Trotters

Trotter is een mobiele, dubbelzijdige communicatiedrager van hoge kwaliteit. De ontwikkeling van de Trotter is ontstaan uit een groeiende behoefte aan de tijdelijke inrichting van de openbare ruimte op een duurzame manier. Trotter is bijvoorbeeld het antwoord op vraagstukken rondom het huidige communicatielandschap in openbare ruimten. Het mobiele billboard  is altijd in dienst van de te communiceren boodschap en voert door zijn functionaliteit nooit de boventoon. Samengevat is de Trotter bij uitstek hét middel voor communicatie bij wegwerkzaamheden

Lees hier meer over de mogelijkheden van Trotters.

Voordelen

Deze mobiele billboards zijn échte eye-catchers. Maar toch zijn ze ondergeschikt aan de uiting. De invulling van beide zijdes van de Trotters kan volledig naar wens worden bepaald en door middel van LED verlichting bestaat de mogelijkheid om de Trotters intern te verlichten. Daarnaast zijn Trotters niet in de grond verankerd waardoor ondergrondse bekabeling niet beschadigd raakt. Bovendien zorgt de mogelijkheid om de doeken op locatie te vervangen ervoor dat de Trotter zeer snel te plaatsen en aan te passen is.

Direct weten wat we voor jouw project kunnen doen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Wist je al dat we een blog hebben geschreven over informatie bij wegwerkzaamheden? Hierin vind je nog meer redenen voor de inzet van de Trotter.

VRAAG OFFERTE AAN
communicatie bij wegwerkzaamheden_trotter_koningstunnel
communicatie bij wegwerkzaamheden_trotter_koningstunnel
communicatie bij wegwerkzaamheden_trotter_koningstunnel

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!