Project omschrijving

Communicatie op de bouwplaats bij Binck Eiland

Promotie, verfraaiing en uniformiteit op de bouwplaats door bouwplaats communicatie.

Communicatie op de bouwplaats

Case
Communicatie op de bouwplaats bij Binck Eiland

Omvang:
Bouwschutting en Trotters

Omschrijving project:
Ter promotie van de ontwikkeling van Binck Eiland plaatsten wij onlangs diverse uitingen in de vorm van modulaire bouwschutting panelen en Trotters.

Een ander belangrijk doel van de bouwschutting is het verfraaien van het aangezicht. De bouwplaats wordt gedeeltelijk afgeschermd, wat de uitstraling van de omgeving ten goede komt.

Binck Eiland is een nieuwbouwproject op de Binckhorst in Den Haag. Op en rond het oude SDU-gebouw worden zo’n 240 woningen gerealiseerd. De Binckhorst staat al jaren bekend als bedrijventerrein, maar zal na oplevering van Binck Eiland meer dan dat zijn. Binck Eiland is het eerste stukje van de Binckhorst waar gewoond kan worden. De toekomstige hippe stadswijk ligt aan de grens van Den Haag centrum en Voorburg.

De geplaatste bouwschutting is volledig op maat gemaakt en weergeeft belangrijke informatie voor potentiële huurders en kopers. Van een aankondiging van de start van de verkoop, tot aan een impressie van de verschillende woningen. Door het frisse design wordt bij het passeren direct de aandacht getrokken.

Het bouwproject grenst aan het kanaal de Vliet, waar veel mensen passeren. Van scheepvaartverkeer tot recreanten en automobilisten.

Kenmerken bouwschutting

  • Afscherming van de bouwplaats
  • Verfraaiing van de bouwplaats en de omgeving
  • Communicatie op de bouwplaats
  • Promotie van het project op de locatie waar het om draait
  • Strakke en nette uitstraling
  • Informatie op de doeken eenvoudig aan te passen
  • Op vrijwel ieder gewenst formaat te produceren
  • Geen frame zichtbaar
  • Groot mediavlak
  • Geschikt voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen

Trotter

De zogeheten Trotter is een mobiel reclamebord dat uitermate geschikt is voor tijdelijke uitingen. Doordat het reclamebord niet in de grond wordt verankerd is het eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Het object is duurzaam en heeft een fraaie uitstraling. De Trotter is beschikbaar in diverse afmetingen en het mediavlak is in hoogte verstelbaar. Voor het vervangen van uitingen worden zogenaamde doekwissels op locatie uitgevoerd. Het mobiele reclamebord is niet vandalisme gevoelig.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Bouwschutting - Binck Zuid - Image Building
Bouwschutting - Binck Zuid - Image Building
Bouwschutting - Binck Zuid - Image Building
Trotters - Binck Zuid - Image Building
Trotters - Binck Zuid - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN