Project omschrijving

Corona preventie in Helmond op Trotters

Door de corona maatregelen te communiceren op drukbezochte locaties, gaat Gemeente Helmond de strijd met de verspreiding van het coronavirus aan.

Corona preventie met behulp van Trotters

Case
‘Alleen samen. Ook wij’ campagne op Trotters in Gemeente Helmond voor corona preventie

Opdrachtgever:
Gemeente Helmond

Omvang:
10 Trotters Small Portrait

Omschrijving project:
Gemeente Helmond heeft in de aanpak rondom corona preventie gekozen voor een campagne genaamd ‘Alleen samen. Ook wij’. Deze campagne is niet alleen in vaste buitenreclame, zoals abri’s in bushokjes, maar ook op tijdelijke buitenreclame middelen te zien door de gehele stad. Op diverse drukbezochte locaties zoals, parken, markten en winkelcentra zijn Trotters geplaatst met daarop duidelijk de corona maatregelen. Ook een verwijzing naar een webpagina met daarop meer informatie ontbreekt niet. Zo houdt Helmond haar inwoners op de hoogte en gaat zo de strijd aan tegen de verspreiding van het coronavirus.

Informatieborden

Informatieborden zijn bij uitstek hét geschikte communicatiemiddel om in te zetten bij tijdelijke communicatie zoals rondom corona preventie. Jouw doel is waarschijnlijk om bezoekers of voorbijgangers van een openbare ruimte te informeren over bijvoorbeeld corona maatregelen. veiligheid of voor educatieve doeleinden. De Trotter is een mobiel communicatiebord dat daar ingezet wordt waar hij nodig is. Dit maakt hem uiterst effectief in het overbrengen van jouw boodschap. En voor ondergrondse bekabeling hoef je niet bang te zijn, de Trotter verankeren we namelijk niet in de grond. Zo kunnen we hem makkelijk en snel plaatsen, vervangen en verwijderen. Dit maakt het billboard zo flexibel als dat hij is.

ONTDEK INFORMATIEBORDEN

Interesse in een Trotter als informatiebord voor de communicatie rondom corona preventie of op zoek naar persoonlijk advies? Bel of mail me gerust!

Jeroen CommissarisJeroen Commissaris, adviseur overheid
corona preventie gemeente helmond trotter billboard maatregelen markthal brandevoort
corona preventie gemeente helmond trotter billboard maatregelen park goorloop
corona preventie gemeente helmond trotter billboard maatregelen Helmond Centrum