Project omschrijving

De kracht van Spakenburg

Het verleden en het heden van een karakteristiek vissersdorp

De kracht van Spakenburg

Opdrachtgever:
Vereniging van Nederlandse Visspecialisten

Case
Het verleden en heden van dit karakteristieke vissersdorp wordt in 17 thema’s verbeeld.

Ontwerp visuele stijl:
Image Building

Omvang:
18 Trotters large en 2 Trotters small

Omschrijving project:
De expositie Kracht van Spakenburg is een initiatief van de Vereniging van Visspecialisten en vertelt in woord en beeld het verhaal over samen leven en samen werken in een ondernemende gemeente. In een vissersdorp waar al lang niet meer gevist wordt, maar waar vis nog wel aan de orde van de dag is. Maar er gebeurt meer in Spakenburg, zoals bakkers en boeren, het voetbal en de kerk. En ambacht wordt steeds vaker gecombineerd met innovatie. Geen toekomst zonder het verleden en dat wordt heel mooi in beeld gebracht via de Trotters

De tentoonstelling

De tentoonstelling bestaat uit 17 Trotters large die elk een thema toont. Elk thema bevat een foto uit vroegere tijden en een foto van nu en wordt op de website bijgestaan door het bijbehorende verhaal. En ook hier is veel aandacht aan besteed om het dorpse karakter te benadrukken; je kunt de tekst lezen, afspelen in het Nederlands én afspelen in het Spaokenburgs!

Over het project

De tentoonstelling is geplaatst in de aanloop naar de Visbeurs 2017, een beurs die elke 2 jaar gehouden wordt. De tentoonstelling verbindt de beurshal enerzijds en de haven van het dorp aan de andere kant. Op deze locaties zijn ook de aankondigingen geplaatst om iedereen uit te nodigen langs de expositie te wandelen. Hij is langs het water geplaatst waardoor de verbinding tussen het dorp en het water wordt versterkt.

Trotter expositie

Ben je op zoek naar een geschikte manier om een uiting van de bedenker aan de ontvanger te laten zien? Onze hoogwaardige producten zijn breed in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een (mobiele, reizende) openlucht tentoonstelling. Of juist aan een aankondiging van een tentoonstelling in een museum.

Een Trotter is een mobiele communicatiedrager. De Trotter heeft de uitstraling van straatmeubilair. Het product is ontworpen om verhalen de aandacht te geven die ze verdienen. De Trotter kan een verhaallijn op elke gewenste wijze uitdragen en ondersteunen. Een campagne daar waar de doelgroep zich bevindt. Trotter biedt een laagdrempelige manier van communiceren. Hierbij kan men geheel vrijblijvend de beelden en teksten op zich laten inwerken. Een belangrijk punt in de customer journey die de doelgroep doorloopt. De Trotter is leverbaar in vier modellen.

Voordelen

  • Grote impact door tijdelijke pop-up campagne
  • Gegarandeerd grote zichtbaarheid bij passanten
  • Dag en nacht zichtbaarheid door interne verlichting
  • Creëert mediawaarde, nationaal, regionaal en online
  • Verwijzing naar online informatie
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
trotterexpositie internationaal stilte festival
trotter internationaal stilte festival
trotterexpositie internationaal stilte festival
trotterexpositie internationaal stilte festival
trotterexpositie internationaal stilte festival

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!