Project omschrijving

Automotive signing: De nieuwe Volvo V60

Uniformiteit in de buitenreclame campagne voor de Volvo V60.

Volvo V60

Case
Introductie van de nieuwe Volvo V60

Opdrachtgever:
Volvo Nederland

Omvang:
Wisselronde van Trotters en blindframes bij Volvo dealers door heel Nederland.

Omschrijving project:
Voor Volvo Nederland is een uniforme uitstraling van de dealervestigingen via gevelreclame essentieel. Met regelmaat wordt alle buitenreclame bij de autodealers vervangen voor nieuwe beelden. In deze wisselronde werden alle doeken vervangen in de stijl van de nieuwste campagne; ‘De nieuwe V60’. De beelden zijn binnen enkele dagen bij alle vestigingen aangebracht, waardoor er voor Volvo in één keer landelijk veel exposure gecreëerd wordt. Met automotive signing bouw je aan een sterk imago!

Trotter

Een eersteklas mobiele communicatiedrager! Een echte eye-catcher. Dat is de Trotter. De Trotter is uitermate geschikt voor het communiceren van tijdelijke uitingen. Een modelintroductie? Een kortingsactie? Een aankondiging van een verhuizing? Zet de Trotter in voor meer exposure. Doordat de Trotter niet in de grond veranderd wordt, is deze op bijna ieder oppervlak te plaatsen en hoeft er geen rekening te worden gehouden met kabels en leidingen.

Automotive

Een modelintroductie? Showroombezoekers op de hoogte brengen van marktontwikkelingen? Vertel het in en rondom jouw pand, met behoud van de juiste identiteit. We inventariseren de locatie, brengen een advies uit en verzorgen vervolgens de gehele uitvoering.

Mediawaarde

Onze producten vertegenwoordigen een hoge mediawaarde. Wij kunnen jou adviseren hoe je maximale aandacht voor een product of een dienst krijgt. Afhankelijk van de communicatiedoelstelling geven wij een specifiek advies. Het belang van jouw bedrijf of merk is om maximale aandacht voor de campagne te bewerkstelligen. Dat wordt bereikt met een goede mediamix (van zowel online als offline middelen) waarin onze producten niet kunnen ontbreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Automotive signing - buitenreclame - volvo V60
Automotive signing - buitenreclame - Volvo V60
Automotive signing - buitenreclame - Volvo V60

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!