Project omschrijving

De nieuwe Volvo XC60

Robuust, comfortabel en ruim. Dat zijn de crossovers van Renault De Captur, Kadjar en de koleos winnen steeds meer terrein.

Made by Sweden

Case:
De nieuwe XC60

Omvang:
Beeldwissels bij diverse Volvo-dealers

Omschrijving project:
Deze indrukwekkende verschijning is een icoon met een evolutionair Scandinavisch karakter. Dit model is de perfecte combinatie van een compact en stoer design, een uitgebalanceerd interieur en innovatieve technologie. En dat is te zien! Zowel online als offline. De Volvo XC60 is namelijk vanaf nu op diverse reclame-uitingen van Image Building te zien bij de vele VOLVO-dealers die ons land rijk is. En natuurlijk ook in de showroom!

Uniformiteit

Als importeur ben je continu op zoek naar mogelijkheden. Mogelijkheden die bijdragen aan verbetering van de merkpositie. Hoe sterker een merk immers neergezet wordt, tot hoe meer verkoop dit leidt.

Image Building denkt mee. Onze kennis van producten, in combinatie met de jarenlange ervaring in de autobranche heeft er in geresulteerd dat veel importeurs ons betrekken bij het maken van strategische keuzes.

Image Building speelt een essentiële rol bij het creëren van uniformiteit bij dealervestigingen. We stellen complete uniformiteitsplannen op met dealer-specifieke adviezen.

Uniformiteit voor jouw merk?

Ben jij op zoek naar (meer) uniformiteit van jouw merk? Een eenduidige uitstraling bij de dealervestigingen? Wil jij een goed en strategisch advies ontvangen dat perfect aansluit? Bel ons of stuur ons een mail, dan komen we bij je langs en kijken we samen naar de wensen en doelstellingen. Wij zorgen voor een hoogwaardige uitstraling en herkenbaarheid van de dealervestiging.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Doekwissel Volvo XC60
Doekwissel Volvo XC60
Doekwissel Volvo XC60

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!