Project omschrijving

Uniforme doekwissel Peugeot Nederland

Peugeot Nederland zet doekwissel ronde in voor de Summerdrive campagne.

Doekwissel Summerdrive campagne

Case
Lancering van de nieuwe Peugeot Summerdrive campagne

Opdrachtgever:
Peugeot Nederland

Omschrijving project:
De reclamecampagne rondom de nieuwe Peugeot Summerdrive werd in juni 2018 gelanceerd. Image Building kreeg de opdracht om het uniforme campagnebeeld outdoor uit te rollen over diverse Peugeotdealers in Nederland. De dubbelzijdige reclameborden in de vorm van Trotters waren al aanwezig bij de verschillende locaties. Daarom is ervoor gekozen om een algehele doekwissel toe te passen. Het campagnebeeld is bij iedere locatie gelijk, waardoor het beeld in het hele land uniform zichtbaar is. Dit komt de branding en herkenbaarheid ten goede.

Outdoor campagne

Er is altijd wel een reden om een grote groep mensen aan te spreken. Of het nu gaat om branding, een modellancering, een actie of een evenement. Vertel het in en rondom de locatie, met behoud van de juiste identiteit. De locatie wordt geïnventariseerd en wij brengen een advies op maat uit. Wellicht is er al een campagnebeeld beschikbaar. Wij kijken vrijblijvend mee of dit beeld geschikt is voor een outdoor campagne. Indien nodig maakt onze DTP-afdeling een beeld op. Na akkoord wordt de order in productie genomen. Dit houdt in dat de doeken worden geprint en de doekwissel in de planning wordt gezet. Vervolgens zorgen onze monteurs ervoor dat de betreffende uitingen zorgvuldig worden gemonteerd op locatie.

Productassortiment

Onze oplossingen typeren zich doordat ze flexibel inzetbaar zijn. Dit geldt zowel voor de toepassing van standaard oplossingen als voor op maat gemaakte producten. Iedere locatie is anders en vraagt om een specifieke buitenreclame toepassing. Voordat wij een voorstel doen onderzoeken wij de beste zichtlocatie. We maken vooraf een impressie van het beoogde resultaat, zodat de opdrachtgever een helder beeld krijgt van de mogelijkheden.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Inside Sales Trotter.eu Lancering Peugeot Summerdrive - Peugeot Nederland - Trotter - Image Building
Lancering Peugeot Summerdrive - Peugeot Nederland - Trotter - Image Building
Lancering Peugeot Summerdrive - Peugeot Nederland - Trotter - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!