Project omschrijving

Duurzaamheid campagne Goed Oegstgeest

Gemeente Oegstgeest helpt inwoners met duurzamere keuzes

Duurzaamheid campagne Goed Oegstgeest

Case
Duurzaamheid campagne Goed Oegstgeest

Opdrachtgever:
Gemeente Oegstgeest

Omvang:
10 Trotter Large Landscape

Omschrijving project:
Goed Oegstgeest is een gemeentelijk initiatief. Het helpt bewoners van Oegstgeest met het maken van duurzame keuzes. Bijvoorbeeld op het gebied van natuur en energie. Om deze duurzaamheid campagne publiekelijke aandacht te geven maakt Goed Oegstgeest gebruik van Trotters. Hierop zijn diverse duurzame keuzes van deelnemers te zien. Te denken valt aan zonnepanelen, hervulbare waterflessen of natuurrijkere tuinen. Met de slogan ‘ik ga goed’ sporen zij inwoners van Oegstgeest aan om ook meer duurzame keuzes te maken.

Wil jij binnenkort ook een duurzaamheid campagne publiekelijk kenbaar maken op Trotters? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. We gaan graag voor je aan de slag!

Trotter

Ware eye-catchers zijn deze mobiele billboards. En tóch zijn ze ondergeschikt aan jouw uiting, waardoor hier alle aandacht naartoe gaat. Trotters hebben een dubbelzijdige beelddrager. Daarbij is het beeld van beide zijdes volledig naar wens in te vullen. Optioneel kunnen we jouw Trotter voorzien van interne LED-verlichting voor volledige zichtbaarheid, óók in het donker. Daarbij plaatsen wij doorgaans in circa 5 werkdagen. Dit in combinatie met het feit dat we Trotters niet verankeren in de grond, maken de reclamedragers zo mobiel als dat ze zijn. Daarnaast is een doekwissel altijd op locatie uit te voeren in ongeveer 15 minuten. Makkelijk toch?

Ontdek meer over Trotter Billboards via onderstaande knop!

ONTDEK DE TROTTER

duurzaamheid campagne goed Oegstgeest
duurzaamheid campagne goed Oegstgeest 2
duurzaamheid campagne goed Oegstgeest 3

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!