Project omschrijving

EK Beachvolleybal 2018

Apeldoorn, Den Haag, Rotterdam en Utrecht tellen af naar het EK Beachvolleybal.

EK Beachvolleybal

Case:
Sportmarketingbureau TIG Sports organiseert het EK Beachvolleybal 2018 in Nederland en wilde in aanloop naar het evenement, in alle speelsteden, aftellen tot de start. Image Building werd ingeschakeld en heeft naar aanleiding van deze vraag een productontwikkeling in gang gezet, met als resultaat: de Trotter met aftelklok!

Opdrachtgever:
Een samenwerking tussen TIG Sports en de deelnemende gemeenten

Omvang:
Vier Trotters large met in elke Trotter twee ingebouwde aftelklokken

Omschrijving project:
In voorbereiding op het EK Beachvolleybal heeft Image Building in Apeldoorn, Den Haag, Rotterdam en Utrecht mobiele billboards met aftelklokken geplaatst en onthuld. Deze opdracht is een goed voorbeeld van een dienst die Image Building op maat heeft geleverd.

Met de aftelklokken die 100 dagen voor aanvang van het evenement geplaatst zijn wil TIG Sports de speelsteden betrekken bij dit grootse evenement dat in Nederland gehouden wordt. Voor de kick off van dit project is gekozen om de Trotters op locatie te onthullen. Hierbij werden sportwethouders en enkele deelnemende beachvolleybal spe(e)l(st)ers betrokken. Mascotte Spike de zeemeeuw is voor deze gelegenheid ook naar de speelsteden gevlogen.

Aankleding events

Nederland is een evenementen-land. Jaarlijks komen er steeds meer evenementen en festivals bij. Beleving is een belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat bovenaan.

Wij werken vaak aan bewegwijzering op grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) WiFi hotspots beschikbaar zijn. We kleden een objecten aan zodat ze helemaal bij de omgeving passen en we streamen video’s op een LEDscreen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote events ondersteund met aankleding en invulling van locaties. Hierbij zijn we steeds weer met nieuwe combinaties van producten aan de slag gegaan. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een divers assortiment van eigen producten en een zeer creatief team.

EK Beachvolleybal 2018 - Fotografie: Arnaud Roelofsz
EK Beachvolleybal 2018 - Fotografie: Arnoud Roelofsz

EK Beachvolleybal 2018

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!