Project omschrijving

Promotie EK vrouwenvoetbal 2017

Enschede is één van de zeven speelsteden van UEFA Women’s Euro 2017. Trotters in de fanzone maken de fanbeleving compleet.

Trotters in de fanzone

Case:
Trotters in de fanzone van het Nederlands vrouwenelftal WEURO2017

Omvang:
9 Trotters small

Omschrijving project:
Eén land, zeven speelsteden, waar Enschede er één van is. Met zestien deelnemende landen: UEFA Women’s EURO 2017 – The Netherlands!
Het toernooi wordt gespeeld tussen 16 juli en 6 augustus.

Tijdens het EK worden er tal van activiteiten in de speelsteden georganiseerd. Zo is er in iedere speelstad een fanzone te vinden. De fanzone is een gratis toegankelijke plek waar van alles te beleven is. Van opwarmen voor de wedstrijden tot het live meekijken van de wedstrijden op grote schermen.
In Enschede is de fanzone te vinden op het Wilmink- en Stationsplein.

Zes weken lang feest in de stad. En daar horen natuurlijk Trotters bij! Bekijk het speelschema, leer de teams kennen en lees leuke feitjes! Kom jij kijken?

Meer info: weuro2017.nl

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Trotter voor jouw evenement

Nederland is een evenement-land. Jaarlijks komen er steeds meer evenementen en festivals bij. Beleving is een belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat bovenaan.

Wij werken vaak aan bewegwijzering op grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) wifi hotspots beschikbaar zijn. We kleden een loods aan alsof het een vliegtuig hangar is en we streamen video’s op een LED-screen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote events ondersteund met aankleding en invulling van locaties. Hierbij zijn we steeds weer met nieuwe combinaties van producten aan de slag gegaan. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een divers assortiment van eigen producten en een zeer creatief team.

trotterexpositie internationaal stilte festival
Trotters WEURO 2017

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!