Project omschrijving

Event aankleding voor jubileumfeest JLL

Jubileumfeest JLL 50 jaar

Event aankleding voor JLL

Case
Event aankleding voor het 50-jarig jubileum feest van JJL

Opdrachtgever:
JLL

Omvang:
8 Displays, een Trotter & een Sticker

Omschrijving project:
JLL vastgoedadviseurs en professionals bestaat dit jaar 50 jaar en dat moest gevierd worden! De event aankleding werd tijdens dit feest onder andere gedaan met behulp van onze producten. Zo zijn er meerdere displays gebruikt om de weg naar het feest duidelijk aan te geven. Ook stond er een Trotter voor de deur zodat de feestlocatie niet te missen was! Daarnaast is er in de lift gekozen voor een sticker die er voor zorgde dat de bezoekers wisten naar welke verdieping ze toe moesten. Wat ons betreft een geslaagd feest en een geslaagd project!

Display

Het buizenframe zit er misschien robuust uit, maar is ook prima te gebruiken voor indoor events. De event aankleding van een evenement kan al snel een boost krijgen door enkele displays te plaatsen. Het zorgt voor herkenning, duidelijkheid en een kleurrijk geheel. De displays zijn ook nog is makkelijk te verplaatsen, ideaal als je op het laatste moment nog iets aan de inrichting van het event wil veranderen. We komen de displays voor het evenement brengen en komen ze na het evenement weer ophalen, als je wilt kun je de doeken zelfs kosteloos houden en nemen wij alleen het frame mee terug!

Trotter

Het mobiele billboard dat al bij meerdere events heeft laten zien dat het werkt! De Trotter is een billboard dat uitstekend geschikt is voor tijdelijke projecten, zoals evenementen. De Trotter staat als een huis, maar kan toch makkelijk verplaatst worden. Wil je de Trotter voor één dag neerzetten? Geen probleem, dit gebeurt vaak zat! Ook voor event aankleding ben je bij Image Building dus aan het juiste adres.

Geef jij binnenkort een evenement, maar weet je niet zo goed hoe je de aankleding gaat regelen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag op weg met de juist event communicatie!

ONTDEK EVENT COMMUNICATIE

event aankleding jll display 50th birthday party
event aankleding jll display 50th birthday party
event aankleding jll display 50th birthday party

Interesse in een Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!