Project omschrijving

Event signing Provada 2018

Event signing rondom de Amsterdam Rai voor de grootste vastgoedbeurs van Nederland.

Event signing Provada 2018

Case
Visuele communicatie voor de Provada, de grootste vastgoedbeurs in Nederland

Opdrachtgever:
Provada

Omvang:
Diverse indoor blindframes en outdoor blindframes, bouwhekdoeken en een Trotter.

Omschrijving project:
Event signing voor de Provada wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Een van die doelen betreft de zichtbaarheid, met behoud van de eigen identiteit.  Oftewel: branding. Een ander, zeker niet ondergeschikt doel is om de bezoekers van de grootste vastgoedbeurs in Nederland te informeren en te activeren. Zo worden de aanwezigen welkom geheten en doorverwezen. De partners en sponsoren worden uitgelicht en er wordt een aparte rokerszone aangeduid.

Signing

Door signing rondom evenementenlocaties toe te passen kun je een evenement beïnvloeden. Zorg voor signing rondom jouw locatie en pluk er direct de vruchten van. Ga alleen al na hoeveel mensen er per dag voorbij jouw locatie komen. Of ze nu langslopen of langsrijden. Overdag, s’avonds of s’nachts. Het aantal ‘views’ blijft oplopen. Tussen de mensen die voorbij komen zitten ongetwijfeld geinteresseerden. De kunst is om deze mensen aan te spreken met jouw buitenreclame. Bepaal het doel van de signing. Informeer, zet aan tot actie, inspireer of zet het in als routing. Wij denken graag met je mee!

Signing op (vak)beurzen

Beurshallen zijn over het algemeen gigantisch grote hallen. Veel faciliteiten zijn reeds aanwezig, zoals catering, sanitair en parkeervoorzieningen. Genoeg redenen dus om als organisatie van een vakbeurs of congres te kiezen voor een bestaande beurslocatie. Naast de gemakken zijn er voor beursorganisaties veel uitdagingen. Eén van de grootste uitdagingen is vaak het doorvoeren van de gewenste identiteit op de locatie. Een goede manier om identiteit neer te zetten is zorgen voor herkenning. Juist door de herhaling van kleur, stijl en beeld krijgt een megahal een eigen identiteit: de jouwe.

Wij kunnen met recht zeggen dat wij dé partner zijn om deze uitdaging samen met jou aan te gaan. Tal van organisaties weten ons inmiddels te vinden. Wij weten als geen ander van ‘niets’ iets groots te maken!

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
PROVADA signing Amsterdam Rai - Image Building
PROVADA signing Amsterdam Rai - Image Building
PROVADA signing Amsterdam Rai - Image Building

Interesse in deze dienst?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN