Project omschrijving

Foto expositie John Lennon & Yoko Ono

Foto expositie bij Hilton Amsterdam

Foto expositie John+Yoko

Case
Foto expositie John+Yoko bij Hilton Amsterdam

Opdrachtgever:
Fotograaf Claude Vanheye

Omvang:
Drie Trotters bij het Hilton Amsterdam

Omschrijving project:
Deze week is het precies 50 jaar geleden dat Beatles zanger John Lennon en zijn vrouw Yoko Ono in het Amsterdamse Hilton verbleven. Hierbij kregen ze wereldwijde aandacht met hun “bed-in for peace” protest actie. Daarom is in het Amsterdamse Hilton hotel een foto expositie te zien die dit befaamde protest herdenkt. Hoe zorg je ervoor dat zo’n exposite de gewenste aandacht krijgt die het verdient? De Trotter is hiervoor zeer geschikt. Om de expositie in het Hilton extra aandacht te geven kozen zij ervoor om drie Trotters voor de ingang te plaatsen. Op deze mobiele billboards zijn historische foto’s te zien van John Lennon en Yoko Ono tijdens hun actie “bed-in for peace”, dat geschiedenis schreef.

Wil jij binnenkort ook je foto expositie extra aandacht geven, door middel van tijdelijke buitenreclame? En wil je dit groots aanpakken? Wacht dan niet langer en neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Trotters

Dit mobiele billboard, ofwel de Trotter, draagt doelmatig bij aan exposure van jouw communicatie. Het Trotter billboard is een vorm van duurzame tijdelijke buitenreclame. Zo zijn ze ook nog eens mobiel en kunnen ze elk moment worden ingezet op de juiste locatie en de perfecte tijd. Trotters beschikken over een dubbelzijdige beelddrager en hebben de mogelijkheid om van binnen uit verlicht te worden. Dus hierdoor kan je 24/7 je doelgroep bereiken.

Wil je meer weten over de Trotter Billboards? Lees dan hier verder.

foto expositie john lennon + yoko ono Image building amsterdam
foto expositie in bed for peace image building amsterdam

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!