Project omschrijving

Duurzame koffie

De Boer en de boer. Een reis naar de herkomst van koffie.

Een reis naar de herkomst van koffie

Case
De Boer en de boer. Van koffiebes tot kopje.

Omvang:
8 Trotters medium

Locatie:
Zwolle, Groningen, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag

Omschrijving project:
Een imposante reizende tentoonstelling bestaande uit acht dubbelzijdige Trotters. De tentoonstelling vertelt een visueel verhaal over duurzame koffie: van koffiebes tot kopje.

De tentoonstelling

Dat de oorsprong van koffie bij de koffieboer ligt weten de meeste mensen wel, maar waar koffie precies vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en welke elementen de smaak beïnvloeden is vaak een groot vraagteken. Na eerder Colombia bezocht te hebben reisde fotograaf Sacha de Boer af naar Java om het koffieproductieproces, op sprekende wijze in beeld te brengen. Hieruit is onder andere de foto-expositie ‘De Boer & de boer – een reis naar de herkomst van koffie ontstaan.

Vanaf 12 januari 2018 reist deze imposante foto-tentoonstelling over duurzame koffie door het land. Gemeente Amsterdam bijt het spits af met de vertoning op het Museumplein. De beelden zijn daar tot vrijdag 26 januari te zien en reizen daarna door naar Zwolle (van 26 januari tot 2 februari) en Groningen (van 2 februari tot 9 februari).

Koffie is één van de belangrijkste handelsproducten ter wereld. De eeuwenoude (meestal) warme drank heeft verschillende belangrijke ontwikkelingen ondergaan. Waar koffie in de negentiende eeuw voor iedereen betaalbaar werd, kwam aan het einde van de vorige eeuw de focus meer te liggen op de oorsprong ervan. Steeds meer mensen hebben interesse in het ambacht, de herkomst van de koffiebonen en de smaak. De reizende foto-tentoonstelling sluit helemaal aan op deze behoefte en voorziet de bezoeker van een maatschappelijke boodschap.

Trotter expositie

Ben je op zoek naar een geschikte manier om een uiting van de bedenker aan de ontvanger te laten zien? Onze hoogwaardige producten zijn breed in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een (mobiele, reizende) openlucht tentoonstelling. Of juist aan een aankondiging van een tentoonstelling in een museum.

Een Trotter is een mobiele communicatiedrager. De Trotter heeft de uitstraling van straatmeubilair. Het product is ontworpen om verhalen de aandacht te geven die ze verdienen. De Trotter kan een verhaallijn op elke gewenste wijze uitdragen en ondersteunen. Een campagne daar waar de doelgroep zich bevindt. Trotter biedt een laagdrempelige manier van communiceren. Hierbij kan men geheel vrijblijvend de beelden en teksten op zich laten inwerken. Een belangrijk punt in de customer journey die de doelgroep doorloopt. De Trotter is leverbaar in vier modellen.

Voordelen

  • Grote impact door tijdelijke pop-up campagne
  • Gegarandeerd grote zichtbaarheid bij passanten
  • Dag en nacht zichtbaarheid door interne verlichting
  • Creëert mediawaarde, nationaal, regionaal en online
  • Verwijzing naar online informatie
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
trotterexpositie-Nespresso-De Boer
trotterexpositie-nespresso-de-boer
trotterexpositie-nespresso-de-boer
trotterexpositie-nespresso-de-boer

Interesse in dit product

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!