Project omschrijving

Foto expositie ‘We zijn er’ ter ere van Ambassadeursconferentie 2020

Tijdens de vijfdaagse conferentie in Den Haag ontmoeten de ambassadeurs elkaar, maar ook ministers, Kamerleden, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en geïnteresseerde Nederlanders.

Foto expositie Ambassadeursconferentie 2020

Case
Foto expositie ter ere van Ambassadeursconferentie 2020.

Opdrachtgever:
Ministerie van Buitenlandse Zaken

Omvang:
8 Trotters Small Portrait onder het Ministerie van Buitenlandse Zaken bij Den Haag Centraal.

Omschrijving project:
Van 27 tot en met 31 januari zijn de ruim 150 ambassadeurs die Nederland vertegenwoordigen in de wereld even ‘thuis’ voor de jaarlijkse ambassadeursconferentie. Centraal tijdens de conferentie staat het belang van diplomatie en de invloed daarvan op het dagelijks leven van Nederlanders. Diplomaten zijn er vóór Nederland, wereldwijd.

Speciaal ter ere van deze gelegenheid heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken een foto expo van diverse ambassadeurs geplaatst. Zo creëren ze niet alleen aandacht voor het evenement, maar ook voor het eervolle werk dat deze ambassadeurs uitvoeren.

Foto Expositie op Trotters

Een verhaal vertellen is de meest natuurlijke vorm van communicatie en verbindt mensen met elkaar. Bovendien is een foto-expositie dé manier om een imago te creëren en te versterken. Dit maakt het namelijk persoonlijk. En juist doordat mensen het verhaal persoonlijk kunnen maken, leggen zij verbanden, waarderen zij de boodschap en blijft deze hen bij. Niet in de laatste plaats doordat men verhalen makkelijker onthoudt in tegenstelling tot functionele informatie.

Op het moment dat het verhaal maatschappelijke betrokkenheid teweeg brengt is deze dus ook interessant voor overheidsinstanties.

MEER OVER TROTTER EXPOSITIES

foto expositie ambassadeursconferentie 2020 trotter billboard
foto expositie ambassadeursconferentie 2020 trotter billboard 2
foto expositie ambassadeursconferentie 2020 trotter billboard 3

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!