Project omschrijving

Frame Keynes Building Amsterdam

Overlopend buizen frame voor de verhuur van de Keynes Building

Doorlopend frame Keynes Building Amsterdam

Case
In opdracht van JLL een doek over de hoek van Keynes Building Amsterdam door laten lopen langs de hoek zonder beschadiging aan de gevel.

Opdrachtgever:
Reclamebureau Redstone en JLL

Omvang:
Aluminium Buizenframe met doek inclusief innovatieve haken

Omschrijving project:
Wie kent de beroemde uitspraak uit de film The Shining niet? Geïnspireerd door deze film en de beroemde econoom John M. Keynes, waarnaar het pand en het plein is vernoemd, heeft Reclamebureau Reddstone een groot geveldoek ontworpen.

Het doel van het doek en het ontwerp is attentie verhogen op het feit dat het kantorenpand te huur is. Ruim 10.000 vierkante meter aan oppervlakte is beschikbaar. Om extra attentiewaarde te creëren hebben wij geadviseerd om het doek deels door te laten lopen over de zijkant van het pand.

Dit benodigde een hele nieuwe constructie, zodat er geen schade aan het pand zou ontstaan op de hoek. Na een bezoek op locatie hebben we een innovatieve nieuwe constructie bedacht. Uitgebreid getest en wat bleek? Het werkt! Door middel van speciale haken kan het doek gewoon de hoek om zonder het pand te beschadigen, hoe tof is dat?!

Innovatief frame

Door groei van de markt voor tijdelijke buitenreclame en de toenemende vraag naar vernieuwing is Image Building voortdurend bezig met nieuwe ambities. We nemen hierin graag een voortrekkersrol. Denkend vanuit de klantbehoefte ontstaat iedere keer weer een innovatief product. Efficiëntie zorgt voor het steeds verder stroomlijnen van de productielijn. Grondig marktonderzoek, testfasen en optimalisatie van het productieproces kenmerken onze ontwikkeling.

MEER OVER IMAGE BUILDING

doorlopend frame keynes building amsterdam image building
doorlopend frame keynes building amsterdam image building 1000x750
doorlopend frame keynes building amsterdam image building

Interesse in een buizenframe?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!