Project omschrijving

Grootse herdenking bombardement’44

Trotters kondigen herdenking op Plein 1944 in Nijmegen aan

Herdenking bombardement ’44 Nijmegen

Case
Grootse herdenking bombardement ’44 – Nijmegen

Opdrachtgever:
Gemeente Nijmegen

Omvang:
Vijf Trotter Medium Portrait op Plein 1944 te Nijmegen

Omschrijving project:
Op 22 februari 1944 lieten Amerikaanse vliegtuigen ruim 500 bommen op de stad vallen nadat ze hun doel in Duitsland niet bereikten. Er vielen minimaal 776 doden. De Nijmeegse binnenstad werd daarbij compleet weggevaagd. Pas in 1984 werd er voor het eerst een grote herdenking gehouden. Over de jaren is de belangstelling gegroeid. En omdat het dit jaar 75 jaar geleden is, is de herdenking grootser dan ooit. De activiteiten zijn op 15 februari van start op Plein 1944. Daar waren tot 1 maart Trotters te zien die de 776 slachtoffers van het bombardement verbeelden.

Wil jij binnenkort personen eren door middel van een herdenkingsexpositie? En wil je dit ook grootschalig op een centrale locatie?  Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden van een expositie ten behoeve van een herdenking. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Trotter Medium Portrait

De Trotter Medium Portrait wordt ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan exposities, bewegwijzering, citymarketing, informatieverstrekking en overige communicatievormen. De Trotter heeft een hoge attentiewaarde omdat zij slechts opduiken alleen als ze iets te vertellen hebben. De medium portrait Trotter is dubbelzijdig en kan ook nog eens in hoogte verstelbaar.

Lees hier meer over de voordelen van de Trotter billboards.

Herdenking plein 44 nijmegen trotter
Herdenking plein 44 nijmegen trotters 2
Herdenking plein 44 nijmegen trotters 3

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!