Project omschrijving

IJSSELOORD 2

Ruimte om te ondernemen op deze ultieme zichtlocatie!

IJsseloord 2: Ruimte om te ondernemen

Case:
IJsseloord 2 in Arnhem: Plaatsing 2 x aluminium buizenframe op toplocatie.

Omvang:
1 x aluminium buizenframe, model: staand enkel, formaat: 15 x 6 m
1 x aluminium buizenframe, model: staand enkel, formaat: 8 x 5 m

Omschrijving project:
Het Rijnhert op de landschapsheuvel aan de A12. Wie kent dit kunstwerk niet? Dit hert is vanuit de wijde omgeving te zien en staat symbool voor de verbinding tussen Arnhem en de Veluwe. Op deze locatie is ruimte. Ruimte om te ondernemen. Ondernemen in een groene en landschappelijke omgeving.

Het project IJsseloord 2 is een ontwikkeling van Giesbers Wijchen. In het bedrijvenpark zijn zowel lokale, regionale en nationale bedrijven uit uiteenlopende branches gevestigd. Deze mix aan bedrijvigheid leidt tot een dynamische samenwerking tussen de bedrijven onderling: een prettige omgeving waar buren elkaar ontmoeten en versterken. Een aanwinst voor de omgeving.

Om het bedrijventerrein te promoten, en met name de laatste zichtlocatie onder de aandacht te brengen, nam de ontwikkelaar Giesbers Wijchen Image Building in de arm. Zichtbaarheid op deze locatie is gegarandeerd. Dit is dus vanzelfsprekend de reden waarom onze opdrachtgever koos voor een bord op de locatie van de laatste zichtlocatie. We ontwikkelden twee joekels van vastgoedborden, twee aluminium buizenframes die geplaatst werden in het model staand enkel, met aan weerszijden een hoek waardoor een dynamisch effect ontstaat. De grootste van de twee heeft een afmeting van maar liefst 15 x 6 meter.

De kracht van vastgoedborden:
Gebruikers en eigenaren met elkaar verbinden. Dat is het doel van vastgoed- en verkoopborden. Door een bord op een fysieke locatie te plaatsen creëer je een koppeling in het brein van voorbijgangers. Passanten leggen bewust of onbewust psychologisch een verbintenis met die plek. Deze linkjes komen weer tot uiting op het moment dat er een vraag ontstaat. Denk buiten de gebaande paden voor creatieve varianten van het vastgoedbord. Laat ons meedenken voor inspirerende toepassingen. Het effect van een bord is duidelijk voelbaar! Onlangs publiceerden wij hierover een blog.

Aluminium buizenframe:
Image Building is grondlegger van het aluminium buizenframe. Dit product is met haar industriële uiterlijk niet meer weg te denken uit de buitenreclame markt. Met dit product kan oneindig worden gevarieerd. Doordat de buizen en koppelingen kunnen worden hergebruikt, is dit product ook nog eens zeer duurzaam. Het frame is voor iedere gelegenheid en branche in te zetten en het doek is makkelijk te vervangen. Dat maakt dat deze toepassing bij uitstek geschikt is voor tijdelijke buitenreclame.

rebranding cushman & wakefield

rebranding cushman & wakefield

rebranding cushman & wakefield

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!