Project omschrijving

Communicatie bij wegwerkzaamheden

Gemeente Amsterdam creëert draagvlak met mobiele reclameborden.

Wegwerkzaamheden

Opdrachtgever:
Gemeente Amsterdam

Case
Aankondiging wegwerkzaamheden Gemeente Amsterdam

Omschrijving project:
De Gemeente Amsterdam informeert weggebruikers over de naderende wegwerkzaamheden aan de Mauritskade. Door het plaatsen van mobiele reclameborden met een pakkende tekst en beeldmateriaal worden de wegwerkzaamheden op een creatieve manier onder de aandacht gebracht.

Creëer draagvlak in de omgeving

Informatievoorziening met betrekking tot (weg)werkzaamheden is essentieel. Door weggebruikers, bewoners, winkeliers en hulpdiensten op tijd te informeren ontstaat een goede relatie met de belanghebbenden en ervaart men minder overlast.

Een vaak gehoord probleem is dat tekort wordt geschoten in voorlichting en communicatie. Geen of onvoldoende informatie, te laat of niet vaak genoeg, zijn veel gehoorde bezwaren. Daarnaast is het vaak niet duidelijk met wie er contact opgenomen kan worden als er vragen of problemen zijn. Door online en offline communicatie te combineren kunnen alle vragen eenvoudig worden beantwoord. Mobiele reclameborden zijn dé oplossing voor offline communicatie en zijn zichtbaar in steeds meer gemeenten.

Trotter

Het eerste hoogwaardige mobiele reclamebord. Dat is de Trotter! De fraai afgewerkte betonnen voet, de in hoogte verstelbare zuil en de duurzaam ontwikkelde kap met beelddrager, maken dit product tot een ware eye-catcher. Dé ideale oplossing voor informatievoorziening en buitenreclame op hoog niveau. De Trotter is op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen en wordt niet in de grond verankerd. Voordeel hiervan is dat er geen rekening hoeft te worden gehouden met leidingen en kabels.

Communicatie in de openbare ruimte Gemeente Amsterdam

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!