Project omschrijving

Internationaal Stilte festival

In juni 2017 vormde de stad Breda de achtergrond voor het Internationaal Stilte Festival.

Internationaal Stilte Festival

Opdrachtgever:
Internationaal Stilte Festival

Case
Een Trotterexpositie ten behoeve van informatievoorziening optredens

Omvang:
10 Trotters small

Omschrijving project:
Tijdens Het Internationaal Stilte Festival staan dans en beweging centraal. Van over de hele wereld zijn er verschillende theatergezelschappen overgekomen. De gezelschappen zijn naar Breda gekomen om op te treden. Vanuit diverse landen worden er non-verbale voorstellingen opgevoerd. De voorstellingen zijn voornamelijk gericht op een jong publiek. Deelnemende landen zijn onder andere: Canada, Israël, Duitsland en Frankrijk.

Image Building heeft tijdens dit Festival 10 Trotters Small geplaatst op de route van het station naar het centrum. Op elke Trotter werd een ander beeld weergegeven. De beelden hadden als doel om de voorbijgangers te informeren over de verschillende optredens in de stad.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Trotter expositie

Ben je op zoek naar een geschikte manier om een uiting van de bedenker aan de ontvanger te laten zien? Onze hoogwaardige producten zijn breed in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan een (mobiele, reizende) openlucht tentoonstelling. Of juist aan een aankondiging van een tentoonstelling in een museum.

Een Trotter is een mobiele communicatiedrager. De Trotter heeft de uitstraling van straatmeubilair. Het product is ontworpen om verhalen de aandacht te geven die ze verdienen. De Trotter kan een verhaallijn op elke gewenste wijze uitdragen en ondersteunen. Een campagne daar waar de doelgroep zich bevindt. Trotter biedt een laagdrempelige manier van communiceren. Hierbij kan men geheel vrijblijvend de beelden en teksten op zich laten inwerken. Een belangrijk punt in de customer journey die de doelgroep doorloopt. De Trotter is leverbaar in vier modellen.

Voordelen

Grote impact door tijdelijke pop-up campagne
Gegarandeerd grote zichtbaarheid bij passanten
Dag en nacht zichtbaarheid door interne verlichting
Creëert mediawaarde, nationaal, regionaal en online
Verwijzing naar online informatie

trotterexpositie internationaal stilte festival
trotter internationaal stilte festival
trotterexpositie internationaal stilte festival

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!