Project omschrijving

Lancering van de nieuwe Aygo

Buitenreclame campagne voor Toyota Nederland

Doekwisselronde Toyota Nederland

Case:
Lancering van de nieuwe Aygo

Opdrachtgever:
DealerTeam en Louwman Dealer Group

Omvang:
Diverse blindframes, Trottersaluminium buizenframes en raamstickers door het land

Omschrijving project:
DealerTeam, het mediabureau van Louwman Dealer Group heeft Image Building ingeschakeld om de lancering van de nieuwe Aygo landelijk outdoor in beeld te brengen. De lancering is crossmediaal verspreid. De toepassing van tijdelijke buitenreclame is uitgezet bij tientallen Toyota dealers in Nederland. De opvallende visual valt direct op en door de herhaling bij de verschillende Toyota vestigingen is uniformiteit gecreëerd.

Automotive

Een modellancering? (Potentiële) klanten op de hoogte brengen van productontwikkelingen? Vertel het in en rondom jouw pand, met behoud van de juiste huisstijl. We inventariseren de plaats, brengen een advies uit en voeren vervolgens alle benodigde werkzaamheden uit.

Een sterk productassortiment

Onze producten typeren zich doordat ze flexibel zijn toe te passen. Dit geldt zowel voor de inzet van de standaard oplossingen als voor de volledig op maat gemaakte producten. Elke showroom is anders en behoeft een specifieke invulling van de buitenreclame. Voordat er een uiting geplaatst wordt onderzoeken wij samen met jou wat de beste zichtlocatie en de juiste plek om zoveel mogelijk exposure te genereren is. We maken vooraf een impressie van het gewenste resultaat zodat een helder beeld van de mogelijkheden wordt geschetst.

Mediawaarde

Onze producten vertegenwoordigen een hoge mediawaarde. Wij brengen graag advies uit, zodat jouw campagne maximale aandacht krijgt. Afhankelijk van de communicatiedoelstelling geven wij concrete aanbevelingen. Het belang van jouw bedrijf of merk staat altijd voorop.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Lancering van de nieuwe Aygo - Image Building
Lancering van de nieuwe Aygo - Image Building
Lancering van de nieuwe Aygo - Image Building
Lancering van de nieuwe Aygo - Image Building

Interesse in deze dienst?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!