Project omschrijving

Landelijke campagne lancering Volvo XC40 T2

Volvo wisselt door heel Nederland campagnedoeken bij lancering nieuw model

Landelijke Campagne Volvo

Case
Landelijke lancering Volvo XC40 T2

Opdrachtgever:
Volvo Nederland

Omvang:
Meerdere Trotters en Blindframes  op verschillende locaties door heel Nederland

Omschrijving project:
Volvo maakt gebruik van verschillende reclamedragers zoals Trotters en Blindframes, verdeeld over diverse showrooms door heel Nederland. Tijdens de lancering van de nieuwe Volvo XC40 T2 is een landelijke campagne gestart. Hierdoor zijn alle doeken in deze reclamedragers gewisseld met een gloednieuwe uiting.

Komt er bij jou binnenkort ook een nieuw model van de productieband afrollen? En wil je dit ook grootschalig communiceren naar je doelgroep?  Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden voor een landelijke campagne. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Blindframe

Een blindframe is ons meest strakke en stijlvolle buitenreclameproduct. Uitermate geschikt voor automotive doeleinden met een premium uitstraling. Daarnaast is een blindframe perfect om in te zetten als tijdelijke dan wel langdurige gevelreclame. een strakke en stijlvolle uitingen creëren we door een geprint doek om een aluminium profiel te spannen. Hierdoor krijg je een (semi)permanente uitstraling met allure.

Trotter billboards

De toepassing van Trotters loopt sterk uiteen. Binnen de branches retail en automotive worden de Trotter-reclamezuilen met name ingezet om de omzet te beïnvloeden. Trotters zijn mobiel, waardoor ze op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen zijn. Daarnaast is het doek snel en vakkundig op locatie te vervangen. Hierdoor heb je altijd een actuele uiting en kan bijvoorbeeld een landelijke campagne snel draaien op diverse plekken door heel Nederland.

Lees hier meer over de mogelijkheden van de Trotter.

Heb je interesse of ben je benieuwd naar meer informatie? Bel of mail me gerust!

JurriaanJurriaan Otting, accountmanager retail & automotive
VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Landelijke campagne automotive volvo auto blindframe
Landelijke campagne automotive volvo auto trotter billboard trotterbord
Landelijke campagne automotive volvo auto blindframe