Project omschrijving

LEGO expo Amsterdam op het Museumplein

Ter ere van opening flagshipstore Kalverstraat toont LEGO expo in Amsterdam

LEGO expo Amsterdam op het Museumplein

Case
LEGO expo Amsterdam ter ere van opening flagshipstore Kalverstraat.

Opdrachtgever:
RapportWW

Omvang:
10 Trotters Medium Portrait op het Museumplein te Amsterdam

Omschrijving project:
Net op tijd voor de laatste sinterklaasinkopen, opende Lego op 29 november een flagshipstore in de Kalverstraat. Deze vestiging in Amsterdam is de eerste vlag­gen­schip­win­kel en de tweede officiële Legowinkel in Nederland. Ter ere van deze opening is er een LEGO expo op het Museumplein te Amsterdam geplaatst. Op deze manier wordt aandacht gecreëerd voor de nieuwe LEGO-store.

LEGO speelt in op de actualiteit door replica’s van Hollandse Meesters uit de gouden eeuw volledig gemaakt uit LEGO steentjes op de Trotters te tonen. Rembrandt en de gouden eeuw is het culturele thema van 2019.

Wil jij binnenkort ook een expositie in de buitenlucht tonen op Trotters? We denken graag met je mee! Neem eens vrijblijvend contact met ons op en creëer samen met ons meer impact.

Trotter Expo

Met buitenreclame in de vorm van een expositie geef je een fysieke locatie impact! Door diverse ontwikkelingen ontstaan er tegenwoordig volop bijzondere en vindingrijke initiatieven zoals deze LEGO expo. Projectteams groeien en fotografen gaan de wereld over om deze in beeld te brengen. Met de bedoeling om hun verhaal aan zoveel mogelijk mensen te vertellen.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van Trotter exposities te bespreken. Als specialist in tijdelijke buitenreclame hebben we ruime ervaring met exposities en tentoonstellingen, hierdoor zijn we uitstekend in staat een advies op maat uit te brengen!

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

LEGO expo amsterdam trotter billboard 1000x750
LEGO expo amsterdam trotter billboard 2 1000x750
LEGO expo amsterdam trotter billboard 3 1000x750

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!