Project omschrijving

Lexus IS 300h

Demand more, ook als u least.

Doekwisselronde Lexus

Case
Campagne Lexis IS 300h, demand more, ook als u least.

Opdrachtgever:
Louwman & Parqui

Omvang:
Wisselronde van Trotters, raamfolies en blindframes bij verschillende Lexus dealers door het land.

Omschrijving project:
Louwman & Parqui, de Nederlandse importeur van Lexus laat regelmatig alle buitenreclame vervangen. In deze wisselronde werden de buitenreclame uitingen vervangen voor nieuwe beelden. Deze campagne is verspreid over vele Lexus dealers in Nederland, waardoor uniformiteit en herkenbaarheid bij de dealers ontstaat. De campagne-beelden zijn opgenomen in Trotters, raamfolies en blindframes en trekken hierdoor direct de aandacht van voorbijgangers.

Automotive

Een modelintroductie? Showroombezoekers op de hoogte brengen van marktontwikkelingen? Vertel het in en rondom jouw pand, met behoud van de juiste identiteit. We inventariseren de locatie, brengen een advies uit en verzorgen vervolgens de gehele uitvoering.

Een sterk productassortiment

Onze producten typeren zich doordat ze flexibel zijn toe te passen. Dit geldt zowel voor de inzet van de standaard oplossingen als voor de volledig op maat gemaakte producten. Elke showroom is anders en behoeft een specifieke invulling van de buitenreclame. Voordat er een uiting geplaatst wordt kijken wij samen met jou wat de beste zichtlocatie en de juiste plek om zoveel mogelijk exposure te genereren is. We maken vooraf een impressie van het beoogde resultaat zodat een helder beeld geschept wordt van de mogelijkheden.

Mediawaarde

Onze producten vertegenwoordigen een hoge mediawaarde. Wij kunnen jou adviseren hoe je maximale aandacht voor een product of een dienst krijgt. Afhankelijk van de communicatiedoelstelling geven wij een specifiek advies. Het belang van jouw bedrijf of merk is om maximale aandacht voor de campagne te bewerkstelligen. Dat wordt bereikt met een goede mediamix (van zowel online als offline middelen) waarin onze producten niet kunnen ontbreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Doekwissel Lexus
Lexus is 300h
Lexus is 300h

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!