Project omschrijving

Maatregelen op informatieborden

Door de maatregelen op informatieborden te communiceren, gaat Gemeente Stein de strijd met de verspreiding van het coronavirus aan.

Maatregelen op informatieborden

Case
Corona maatregelen gecommuniceerd op Trotters in Gemeente Stein

Opdrachtgever:
Gemeente Stein

Omvang:
Meerdere Trotters Large Landscape 

Omschrijving project:
Zoals bekend zijn er landelijk corona maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uiteraard heeft dit ook gevolgen voor Gemeente Stein. Deze gemeente besloot om de corona maatregelen te communiceren op Trotters die dienst doen als informatieborden. Er is gekozen om deze op drukbezochte locaties, zoals bij winkelcentra en kerken, te plaatsen. Op die manier bereiken de maatregelen op informatieborden zoveel mogelijk inwoners.

Informatieborden

Wanneer je doel is om passanten en bezoekers van openbare ruimten of gebouwen te informeren, dan zijn informatieborden bij uitstek hét geschikte product. of dit nou voor crisiscommunicatie, veiligheidsmaatregelen, mededelingen of educatieve doeleinden is. De Trotter is als informatiebord handig in diverse situaties. Een informatiebord zet je tijdelijk in. Wat inhoudt; alleen als het écht nodig is, zoals bijvoorbeeld in tijden van crisis. Hiermee staat een Trotterbord voor flexibiliteit.

ONTDEK INFORMATIEBORDEN

Interesse in een Trotter als informatiebord of benieuwd naar persoonlijk advies? Bel of mail me gerust!

Jeroen CommissarisJeroen Commissaris, adviseur overheid

Duurzame oplossing Bouwbord Trotter Circulair product billboard, projectbord, reclamebord, verkiezingsbord 500x500

De levensduur van Trotters, het meest duurzame informatiebord van Nederland, is zeer lang. Op deze manier belasten we het milieu zo min mogelijk. Een Trotterbord huur je dan ook in plaats van kopen. Zo stimuleren we de circulaire economie. Het mobiele billboard bestaat uit duurzame materialen zoals recyclebaar aluminium.  Leer meer over Image Building en de weg naar groen>>

corona maatregelen op informatiebord gemeente stein crisiscommunicatie coronabord
corona maatregelen op informatiebord crisiscommunicatie coronabord
corona maatregelen op informatiebord coronabord crisiscommunicatie