Project omschrijving

Modulaire bouwschutting met deur

De modulaire bouwschutting schermt de bouwplaats af én geeft een impressie weer van het eindresultaat

Modulaire bouwschutting met deur

Case
Bouwschutting met een toegangspoort naar de bouwplaats

Opdrachtgever:
WoonHolland

Omvang:
Blindframes outdoor als modulaire bouwschutting

Omschrijving project:
WoonHolland realiseert vier nieuwbouw eengezinswoningen in Wassenaar. Door de stijlvolle en strakke afwerking van de modulaire bouwschuttingen is de bouwplaats netjes en veilig afgeschermd. Middels een deur in het frame kunnen leveranciers gemakkelijk de bouwplaats op en af rijden. Deze bouwschutting wordt ook direct ingezet als informatiecentrum doordat het eindresultaat erop weergegeven is. Zo blijven buurtbewoners en passanten op de hoogte van wat er bij hen in de buurt gebouwd wordt. Handig toch?

Modulaire bouwschutting

Deze modulaire vorm van bouwplaatsomheining geven we volledig vorm naar jouw idee. Met deze toepassing heb je naast een veilige omheining, ook nog eens de mogelijkheid om diverse boodschappen te communiceren. Zoals bijvoorbeeld in dit portfolio-item een beeldimpressie van het eindresultaat. Maar dit kunnen ook omleidingen of looproutes zijn. Ook de vordering van de bouw weergegeven over een tijdlijn behoort tot de opties. We bedrukken vrijwel alles op bouwschuttingen!

Daarnaast doet de naam al vermoeden dat dit product is opgedeeld in modules. Deze bestaan uit stevige vierkante profielen met daartussen een gespannen doek welke bevestigd is met speciale strips aan het profiel. Zo garanderen we altijd een strak en stijlvol resultaat.

Let op! Dit is geen houten bouwschutting. Dit product is wél geschikt om een houten bouwschutting te bekleden. Het voordeel hiervan is dat de houten bouwschutting herinzetbaar is omdat deze geen last heeft van de weersinvloeden.

Heb je interesse in een modulaire bouwschutting of ben je benieuwd naar meer informatie? Bel of mail me gerust!

Esther WillaertEsther Willaert, projectmanager vastgoed & bouw
MEER INFORMATIE OVER DIT PRODUCT
Blindframe modulaire bouwschutting met deur bouwborden 1000x750
Blindframe modulaire bouwschutting met deur bouwborden 2 1000x750
Blindframe modulaire bouwschutting met deur bouwborden 3 1000x750

Deel Dit Portfolio-item, Kies Je Platform: