Project omschrijving

Nijmeegse vierdaagse 2017

Sinds heel wat jaren zijn wij de vaste leverancier van Trotters.

Nijmeegse vierdaagse 2017

Case
Programmering, sponsoren en bewegwijzering

Omvang:
Enkele tientallen Trotters large

Omschrijving project:
Al sinds 1909 wordt ieder jaar weer de Nijmeegse Vierdaagse, officieel de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, gehouden. Het is de grootste meerdaagse wandelprestatietocht van de wereld en het evenement staat inmiddels ook bekend als the Walk of the World. Sinds heel wat jaren zijn wij de vaste leverancier van Trotters. Het evenement start ieder jaar op de derde dinsdag van juli. De week voorafgaand aan de vierdaagse staat de stad Nijmegen weer in het teken van de voorbereidingen. Met ons zijn dus vele andere toeleveranciers hard aan het werk om alles op tijd af te krijgen. Enkele tientallen Trotters werden geplaatst om sponsoren, programmering en bewegwijzering te communiceren.

Event communicatie

Een merk of bedrijf verbinden aan jouw event? Een boodschap communiceren daar waar de doelgroep is? Onze producten steken er letterlijk met kop en schouder bovenuit en zorgen voor maximale exposure!

Aankleding events

Nederland is een evenement-land. Jaarlijks komen er steeds meer evenementen en festivals bij. Beleving is een belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat bovenaan.

Wij werken vaak aan bewegwijzering op grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) wifi hotspots beschikbaar zijn. We kleden een loods aan alsof het een vliegtuig hangar is en we streamen video’s op een LEDscreen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote events ondersteund met aankleding en invulling van locaties. Hierbij zijn we steeds weer met nieuwe combinaties van producten aan de slag gegaan. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een divers assortiment van eigen producten en een zeer creatief team.

Trotter-nijmeegsevierdaagse-imagebuilding
vierdaagse2017-Trotter-imagebuilding
Trotter-vierdaagse2017-imagebuilding
Trotter-vierdaagse2017-Nijmegen

Meer weten?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!