Project omschrijving

Sponsor NS zet Trotters in tijdens Nijmeegse Vierdaagse

NS campagne in Nijmegen tijdens Vierdaagse

Sponsor NS zet Trotters in tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Case
Trotter campagne NS in samenwerking met de Nijmeegse Vierdaagse

Opdrachtgever:
Nederlandse Spoorwegen & Nijmeegse Vierdaagse

Omvang:
8 Trotters Large Landscape  in Nijmegen

Omschrijving project:
Als sponsor van de Nijmeegse Vierdaagse is het voor NS natuurlijk van belang om gedurende het gehele event goed zichtbaar te zijn. Hierdoor heeft NS gekozen voor tijdelijke buitenreclame in de vorm van Trotters. Maar liefst acht Trotters zet Nederlandse Spoorwegen in om verschillende uitingen rondom het station in Nijmegen te communiceren. Zo communiceert één van de Trotters bijvoorbeeld dat er een gratis pendeltrein richting het evenement rijdt. Weer een andere wenst de bezoekers van het evenement een fijne, beweeglijke zomer. De overige borden zorgen samen voor een grote boodschap, deze Trotters verwijzen allemaal door naar ns.nl/reisjefit. Op deze website verbindt de NS verschillende sportieve activiteiten aan hun treinreizen.

Wil je jouw boodschap ook helder overbrengen op bezoekers van je evenement? We denken graag met je mee! Neem eens vrijblijvend contact met ons op  en creëer samen met ons meer impact.

Event communicatie

Organiseer jij evenementen? Bijvoorbeeld festivals, sportevenementen of beurzen? Of misschien ben jij wel (hoofd)sponsor van dergelijke events. Hoe dan ook wil je graag je merk verbinden aan het evenement waar jij betrokken bij bent. De zogenaamde ‘imagotransfer’, is hierbij zeer van belang. Met de inzet van de juiste communicatiemiddelen beïnvloed je niet alleen kennis en houding maar ook gedrag van je bezoekers of doelgroep. Je wil natuurlijk maximale exposure! En daar kunnen wij voor zorgen, bijvoorbeeld met de innovatieve Trotter. Die bijna letterlijke met kop en schouders boven je publiek uitsteekt.

Ontdek in onze blog hoe event communicatie een festival kan beïnvloeden en laat je inspireren!

Heb je interesse in event communicatie, of heb je vragen hierover? Bel of mail me gerust!

Ik sta klaar voor al je vragen en geef persoonlijk advies.

Jeroen CommissarisJeroen commissaris, projectmanager

Nijmeegse vierdaagse NS trotter nijmegen image building
Nijmeegse vierdaagse NS trotter nijmegen image building
Nijmeegse vierdaagse NS trotter nijmegen image building

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!