Project omschrijving

Openbare Expositie Amsterdam Zuidoost

Trotters tonen openbare expositie Venserpolder

Openbare expositie Amsterdam Zuidoost

Case
Openbare expositie Amsterdam Zuidoost

Opdrachtgever:
Gemeente Amsterdam – PLYGRND

Omvang:
6 Trotter Medium Potrait en 2 Trotter Medium Landscape

Omschrijving project:
Op acht Trotters zijn in Venserpolder een maand lang verschillende bewoners uit de buurt openbaar tentoongesteld. De openbare tentoonstelling is ingeluid met een gezellige barbecue waar ruim 200 buurtbewoners aanwezig waren. Behalve de foto’s van de buurtbewoners staat er op het doek eveneens wat de personen in kwestie betekenen voor de buurt. Daarnaast stimuleert de openbare expositie bezoekers én bewoners om ook wat voor de buurt te doen. Een doorverwijzing naar een mailadres maakt de expositie interactief. Zodoende kan men zich opgeven om vervolgens ook aan de slag te gaan voor hun wijk of buurt. Deze expositie is geplaatst in opdracht van de Gemeente Amsterdam en opgezet door stichting PLYGRND. Image Building levert de mobiele beelddragers.

Wil jij binnenkort ook een tentoonstelling tonen op Trotters? Wacht dan niet langer en neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Trotter

Verplaatsbaar, fraai om te zien en in hoogte verstelbaar, dit zijn enkele eigenschappen die er voor zorgen dat de Trotter uitstekend geschikt is voor tijdelijke outdoor exposities. Bij de expositie in de Amsterdamse wijk Venserpolder is gebruik gemaakt van de Medium Trotter, dit is het middelste formaat Trotter en is verkrijgbaar in Portrait en Landscape variant. Doordat de Trotters zijn verlaagd bij de expositie zijn de uitingen goed zichtbaar voor alle buurtbewoners.

Ontdek meer over Trotter Billboards via onderstaande knop!

ONTDEK DE TROTTER

Openbare expositie Amsterdam Zuidoost Trotters Venserpolder
Openbare expositie Amsterdam Zuidoost Trotters Venserpolder
Openbare expositie Amsterdam Zuidoost Trotters Venserpolder

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN