Project omschrijving

Openbare tentoonstelling in Haarlemmermeerse bos

‘Haarlemmermeerse bos 40 jaar’ als Trotterexpositie

Openbare tentoonstelling 40 jaar Haarlemmermeerse bos

Case
Openbare tentoonstelling Haarlemmermeerse bos ter ere van haar 40 jarige bestaan.

Opdrachtgever:
Gemeente Haarlemmermeer

Omvang:
10 Trotters Medium Landscape  in het Haarlemmermeerse bos te Hoofddorp

Omschrijving project:
Door middel van een openbare tentoonstelling op Trotters is de komende weken een prachtige fototentoonstelling te zien in het Haarlemmermeerse Bos. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende historische gebeurtenissen, dieren die in het bos leven maar ook foto’s van evenementen (zoals Mysteryland) te zien op de mobiele billboards. Zodoende ontstaat bij een mooie wandeling door het bos een extra dimensie die je meevoert door de tijd. Maar, houd er rekening mee dat de Trotter expositie verspreid staat rondom de plas; loop dus wel het hele rondje om de openbare expositie in zijn geheel te ontdekken!

Wil jij binnenkort ook een (foto) expositie in de buitenlucht tonen op Trotters? We denken graag met je mee! Neem eens vrijblijvend contact met ons op en creëer samen met ons meer impact.

Openbare Tentoonstelling

Met buitenreclame in de vorm van een openbare tentoonstelling geef je een fysieke locatie impact! Cultuur brengt personen dichter bij elkaar en maakt mensen bewust. Door diverse ontwikkelingen ontstaan er tegenwoordig volop bijzondere en vindingrijke initiatieven. Projectteams groeien en fotografen gaan de wereld over om deze in beeld te brengen. Met de bedoeling om hun verhaal aan zoveel mogelijk mensen te vertellen.

Eerder schreven we al eens een blog over Kunst en Cultuur als Buitententoonstelling! Of neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van openbare exposities te bespreken. Als specialist in tijdelijke buitenreclame hebben we ruime ervaring in de culturele branche, hierdoor zijn we uitstekend in staat een advies op maat uit te brengen!

LAAT JE INSPIREREN

openbare expositie Trotter_haarlemmermeersebos image building
openbare expositie Trotter_haarlemmermeersebos image building
openbare expositie Trotter_haarlemmermeersebos image building

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!