Project omschrijving

Openingstijden communicatie voor diverse retail opdrachtgevers

Bij het communiceren van je tijdelijke, nieuwe of gewoon je standaard openingstijden helpen we je graag op weg

Openingstijden communicatie retail signing

Case
Openingstijden communicatie als onderdeel van diverse outstore signing campagnes

Opdrachtgever:
Verschillende waaronder: McDonalds, Hornbach & La Place

Omvang:
Trotter Large Landscape en Blindframe staand enkel

Omschrijving project:
Openingstijden. Ze zijn onmisbaar om te communiceren als retailbedrijf. Het zijn dé tijden waarop klanten of gasten hun aankopen bij jouw bedrijf kunnen doen. Het is dus van belang dat je openingstijden communicatie opvallend en pakkend is. Tijdelijke buitenreclame in de vorm van bijvoorbeeld Trotters is dan een logische oplossing. Waarom? Ze zijn mobiel, dus op vrijwel iedere locatie te plaatsen. En doekwissels kunnen we razendsnel en op locatie uitvoeren. Hierdoor is jouw boodschap altijd actueel en komen je bezoekers of klanten nooit voor een dichte deur te staan. Handig toch?

Trotter als openingstijden communicatie

Zoals hierboven ook beschreven is de Trotter hét product bij uitstek voor openingstijden communicatie. De Trotterborden zijn ware eye-catchers. Toch zijn ze ondergeschikt aan de uiting, waardoor alle aandacht naar jouw communicatie uitgaat. Trotters zijn dubbelzijdig. De invulling van beide zijdes kan volledig naar wens worden aangepast. Zo kun je op de ene zijde jouw openingstijden communiceren en op de andere zijde bijvoorbeeld een spaaractie of aanbieding. Optioneel kunnen we deze mobiele billboards verlichten middels duurzame verlichting.

ONTDEK DE TROTTER

Duurzame oplossing Bouwbord Trotter Circulair product billboard, projectbord, reclamebord, verkiezingsbord 500x500

De levensduur van de Trotterborden, de meest duurzame retail signing en food marketing oplossing van Nederland, zijn zeer lang. Op deze manier zorgen we ervoor dat we het milieu zo min mogelijk belasten. Het mobiele billboard bestaat dan ook uit materialen zoals recyclebaar aluminium. Dit is lichtgewicht, wat leidt tot een lagere CO2-uitstoot bij productie en transport. Leer meer over Image Building en de weg naar groen>>

openingstijden communicatie trotter billboard trotterborden
openingstijden communicatie blindframe billboard retailmarketing foodmarketing
openingstijden communicatie trotter billboard trotterborden

Interesse in een Openingstijden Communicatie?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN